banner28
banner23
banner36

Başkan, ‘’Her verimli sosyal projenin destekçisi olacağız’’

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel Kızılay Şubesi ve TÜRYAK Yaşlılık Konseyi Derneği Yönetimlerini misafir etti.

Başkan, ‘’Her verimli sosyal projenin destekçisi olacağız’’

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel Kızılay Şubesi ve TÜRYAK Yaşlılık Konseyi Derneği Yönetimlerini misafir etti.

17 Haziran 2015 Çarşamba 11:46
Başkan, ‘’Her verimli sosyal projenin destekçisi olacağız’’

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelmek için her fırsatı değerlendiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Kızılay Şubesi Dernek Başkanı Yusuf Alemdar ve TÜRYAK Yaşlılık Konseyi Başkanı Mete Bora ile yönetimlerini konuk etti. Başkan Karaosmanoğlu görüşmelerde, “Sosyal sorumluluk alan ve her alanda toplumun her ferdiyle yakından ilgilenen özverili derneklere sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Ortaya koyduğunuz farkındalık projeleriyle toplumda sahip çıkılması gereken her insana ve soruna ilgi duyulması beni sevindiriyor. Ortaya koyulacak her verimli projenin bizlerde destekçisi olacağız” dedi.

“KIZILAYIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

Karamürsel Kızılay Derneği’ni kabulünde Başkan Karaosmanoğlu, “Aş evi, burs ve yardımlar gibi özverili bir şekilde gerçekleştirdiğiniz çalışmalar halkımız tarafından takdirle karşılanmaktadır. Sizlerin bu iyi organize olmuş takım ruhu, sivil toplum kuruluşlarına örnek olmalıdır” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, TÜRYAK’ın ziyaretinde de yapılan projeler hakkında bilgi alırken, “Yaşlılık konusunda hepimizin toplumsal sorumluluk almasını istiyorum. Geleceğimize dönük projeler üreterek yaşlılık noktasında önlemler almalıyız. Toplumsal olarak yaşlılarımızın hayatlarını yüksek standartlarda yaşaması için üzerimize düşen görevi bireyler olarak yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Son Güncelleme: 17.06.2015 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38