Başkan, “Hiç kimse başkasının inancına karışmamalı”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilimizin Cem Evlerinin başkanlarıyla bir araya geldi

Başkan, “Hiç kimse başkasının inancına karışmamalı”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilimizin Cem Evlerinin başkanlarıyla bir araya geldi

19 Ağustos 2015 Çarşamba 17:28
Başkan, “Hiç kimse başkasının inancına karışmamalı”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla 11. kez Nevşehir’in Hacı Bektaş beldesine giderek burada, Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerini ziyaret eden şehrimizin Cem Evlerine bağlı Alevilerin başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na sağlanan desteklerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu birliktelikte, “Dünyada inanç konusunda herkes özgür olmalıdır. Vatandaşın inancına herkes saygılı olmalıdır. Hiç kimse bir başkasının değerlerine negatif söz söylemektense, hep beraber hepimizin tüm değerlerine sahip çıkmalıyız” dedi.
 “44 OTOBÜSLE 2200 KİŞİ TAŞINDI”
Nevşehir’in Hacı Bektaş beldesinde, Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerini ziyaret eden Cem Evleri başkanları ulaşım ve barınma noktasında Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı desteklerin önemine bir kez daha değindiler. 44 otobüsle 2.200 alevi vatandaşımızın, ibadetlerini rahat yapabilmesi için imkân sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu konuda 11 yıldır örnek bir yerel yönetim uygulaması sağlıyor.
HİZMET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER
Bu yılda Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı imkânlarla Hacı Bektaş’ın ziyaret edildiği bilgisini veren Cem Evleri Başkanları adına Çayırova Cemevi Başkanı Halil İbrahim Araz ve Körfez Cemevi başkanları, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti. Büyükşehir’in Hacı Bektaş’taki sosyal tesislerinde konakladıklarını hatırlatan Durmuş Yıldırım ve Halil İbrahim Araz, “Büyükşehir Belediyemizin bu hizmeti Türkiye’ye örnektir. Bu desteği bize sağlayan siz başkanımıza teşekkür ederiz’’ ifadesini kullandılar.
 “HACI BEKTAŞ-İ VELİ ÖNEMLİ BİR DEĞERİMİZDİR”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş da ziyarette hazır bulunurken, Cem Evleri başkanları yapılan hizmetlerin yanı sıra istek ve taleplerini de dile getirdiler. Feyzullah Okumuş’u da ayrıca ziyaret eden Cem Evi başkanları, Alevi insanımıza karşı verilen ilgi ve destek için bir kez daha teşekkür ettiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu misafir ettiği Cem Evleri başkanlarına, “Hacı Bektaş-i Veli hazretleri hepimizin sevdiği ve fikirlerine katıldığı bir Allah dostudur. Anadolu insanına iman ve hakikat yolunu kısadan göstermiştir. Bizler Hacı Bektaş-i Veli gibi büyük Allah dostlarının varlığı sayesinde ayakta durduk, duruyoruz” şeklinde konuştu. Ziyarete Darıca, Çayırova, Gebze Ulaştepe, Gebze Mudurnu Tepe, Körfez, Derince İmam Hüseyin ve Derince Çınarlı Köyü Cem Evi başkanları katıldı.

Son Güncelleme: 21.08.2015 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38