Başkan, ‘’Kadınlarımız hayatın stresini burada atacak’’

Başkan Karaosmanoğlu, SGK’dan devir alınan tesislerin kadınların kullanımına dönük olacağını söyledi.

Başkan, ‘’Kadınlarımız hayatın stresini burada atacak’’

Başkan Karaosmanoğlu, SGK’dan devir alınan tesislerin kadınların kullanımına dönük olacağını söyledi.

28 Aralık 2015 Pazartesi 13:44
Başkan, ‘’Kadınlarımız hayatın stresini burada atacak’’
İnsan merkezli projelerle hayatın her noktasına dokunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kadınlara dönük en önemli projesi için çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Darıca’da bulunan ve SGK’dan devir alınan tesis, ayağa kaldırılarak Kocaeli’de kadınların kullanımına açılacak. Önemli bir ihtiyaca cevap verecek tesis güney sahillerini aratmayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kadınlarımız hayatın stresini burada atacak. Haftanın yorgunluğunu atıp, gerek sosyal aktivitelerle gerekse tesislerle kendilerini yenileyerek yaşama sevincine sevinç katacaklar” dedi.

 KULLANIM ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ ESKİ BİNALAR YIKILDI

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Fen İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, teknik personel ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın katıldığı inceleme gezisinde, Başkan Karaosmanoğlu projenin aşamaları hakkında detaylı bilgi aldı. Yıllardır atıl durumda kalan ve kullanım ömrünü tamamlamış eski binaların bir kısmını yıkılırken, diğerleri de önümüzdeki günlerde yıkılacak. Çeşitli büyüklüklerdeki 84 adet konaklama evinin de tadilatına başlandı.

 MODERN TESİSLER KAZANDIRILACAK

2016 yılının ortalarında tam kapasiteyle hizmete girecek tesiste, yıkılan evlerin yerine modern ve kullanışlı sosyal tesisler yapılarak, kadınların kullanımına açılacak. Sosyal tesiste yemekhane, seminer, spor salonu ve çocuk oyun odası olacak. Tesiste yer alan havuz standart ölçülere getirilerek, kadın ve çocukların rahat kullanımı sağlanacak. Doğal yeşil alanların korunacağı tesiste, ağaçlar da korunarak çeşitlendirme yapılacak.

Son Güncelleme: 28.12.2015 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38