banner28
banner23
banner36

Başkan, ‘’Kalkınma yerelden başlar’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ardahan Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’yı konuk etti.

Başkan, ‘’Kalkınma yerelden başlar’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ardahan Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’yı konuk etti.

21 Haziran 2015 Pazar 12:51
Başkan, ‘’Kalkınma yerelden başlar’’

Ardahan’ın Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Gebze çalışma ofisinde ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Dilek Tan, Gebze Belediyesi Meclis üyesi Salih Işık ve Kars-Ardahan-Iğdır Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Baytöre’de ziyarete eşlik edenler isimler arasındaydı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyarette, “Kalkınma yerelden başlayacağını hepimiz biliyoruz. Kentimizde gerçekleştirilen ve başarılı olan Büyükşehir yasası ile ülkemizin yüzde 75’i şuanda yönetiliyor. İnşallah her vatan toprağının kalkınacak olması bizleri de mutlu edecektir. Köylerimiz, ilçelerimiz ve şehirlerimiz geliştiği sürece Türkiye’de gelişecektir. Güzel vatanımızın kalkınması yerelden başlar” dedi.

“ZİYARETİNİZDEN DOLAYI MUTLU OLDUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ardahan’ın Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirirken, Büyükkaya’da Hanak’ta yapılan yerel hizmetler noktasında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. Tecrübe ve bilgi paylaşımının gerçekleştiği ziyaret sıcak ve samimi ortamda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, “Halkımızın hizmetler noktasında beklentilerini karşılamak sizlerin ve bizlerin en önemli görevleri arasındadır. Güçlü Belediyelerin oluşmasında ve yeterli teknik personelin istihdam edilmesi yerel yönetimlerin hizmetlerinde verimliliği artırmıştır. Büyükşehir yasasının çıkmasıyla birçok konu tek elden ve düzenli yapılması, şehirlerimizin gelişmesini pozitif yönde etkilemiştir” diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 21.06.2015 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38