Başkan Karaosmanoğlu, Bingöllülerle buluştu

Başkan Karaosmanoğlu: Farklı kültürlerin buluştuğu yer olan Kocaelimiz’de hemşerilerimizin kültürlerini yaşatmasını istiyoruz

Başkan Karaosmanoğlu, Bingöllülerle buluştu

Başkan Karaosmanoğlu: Farklı kültürlerin buluştuğu yer olan Kocaelimiz’de hemşerilerimizin kültürlerini yaşatmasını istiyoruz

18 Mart 2014 Salı 10:22
Başkan Karaosmanoğlu, Bingöllülerle buluştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Bingöllüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Bingöllü vatandaşlarla sohbet etti.

 

FARKLI KÜLTÜRLER BİR ARADA

Dernek başkanı Ali Değirmenci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, “Farklı kültürlerin buluştuğu yer olan Kocaelimiz’de hemşerilerimizin kültürlerini yaşatmasını istiyoruz” dedi.

 

SİLAHLAR SUSTU

AK Parti hükümetiyle birlikte birlik ve beraberlik ortamının oluştuğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Artık silahlar konuşmuyor. Irk ve mezhep ayrımı konuşulmuyor. Bizler kardeşiz, birbirimize zarar gelmez. Ama bundan memnun olmayan kesimler var. Bunlar Türkiye’nin güçlenmesini huzurlu olmasını istemiyorlar. Fitne fesat tohumları ekmek istiyorlar. Allah’ın izniyle bunlara müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

KÖYLERE DÖNÜŞ HIZLANACAK

Kocaeli’nin her köşesine hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nin köyleri artık Avrupa’nın köyleri ile yarışıyor. Avrupa’nın köylerinde ne varsa bizim köylerimizde de o olacak dedik. Allah’a şükür bunu daha da ileriye taşıdık. Önümüzdeki dönem köylerimize geri dönüş hızlı bir şekilde yaşanacak” dedi.

 

ULAŞIMA ÖNEM VERDİK

Kalkınmanın yerelden başladığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Köprüler ve kavşaklarla ulaşıma büyük yatırımlar yaptık. Köprüler ve battı çıktılarla kesintisiz ulaşım sağladık. Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizle büyük işler yapıyoruz” diye konuştu.

 

GÜZEL BİR KENTİMİZ VAR

Başkan Karaosmanoğlu, “Bize verilen emanete sahip çıktık. Komada olan kentimizi güzelleştirdik. Rahat nefes alınabilecek bir yer haline getirdik. Altyapısı, üstyapısıyla güzel bir kentimiz var. Sahillerimize yaklaşılamıyordu. Şimdi Darıca’dan Karamürsel’e kadar onlarca sahil parkımızda çocuklarımız cıvıl cıvıl sesleriyle eğleniyor” şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 18.03.2014 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38