Başkan Karaosmanoğlu: Bu başarı halkımızındır

2004 yılından bu yana Kocaeli’yi yöneten Başkan Karaosmanoğlu her iki kişiden birinin oyunu aldı: Yüzde 50.6

Başkan Karaosmanoğlu: Bu başarı halkımızındır

2004 yılından bu yana Kocaeli’yi yöneten Başkan Karaosmanoğlu her iki kişiden birinin oyunu aldı: Yüzde 50.6

01 Nisan 2014 Salı 16:47
Başkan Karaosmanoğlu: Bu başarı halkımızındır
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, kentte yaşayan her iki kişiden birinin oyunu alan İbrahim Karaosmanoğlu oldu. AK Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan İbrahim Karaosmanoğlu, 3. dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazandı.

 

İLK TEBRİK BABA KARAOSMANOĞLU’DAN

Yüzde 50.6’lık destekle yeniden Başkan olan Karaosmanoğlu’nu ilk tebrik eden ise babası Necmettin Karaosmanoğlu oldu. Yuvacık’ta babası ve hemşehrileriyle birlikte seçim sonuçlarını takip eden Başkan Karaosmanoğlu daha sonra AK Parti İl Başkanlığına gelerek burada sonuçları izledi.

 

HERKESİN BAŞKANI

Kocaelililere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, 10 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de kente ayrım gözetmeksizin hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Resmi olmayan sonuçlara göre her iki kişiden birinin teveccühünü kazandık. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da partili partisiz ayırt etmeksizin tüm hemşehrilerimize eşit hizmet götüreceğiz. Bu başarı tüm Kocaeli’nin başarısıdır. Hemşehrilerime, kardeşlerime teşekkür ediyorum” şeklinde  konuştu.

 

BASIN TOPLANTISI

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu,  yarın (1 Nisan Salı) saat 13.30’da Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyerek seçim sonuçlarını değerlendirecek.

Son Güncelleme: 01.04.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38