banner28
banner23
banner36

Başkan Karaosmanoğlu GENÇSİAD’la buluştu

GENÇSİAD üyeleriyle Eskihisar’da bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Havamızın, suyumuzun ve toprağımızın kirletilmesine müsaade etmeyiz” dedi

Başkan Karaosmanoğlu GENÇSİAD’la buluştu

GENÇSİAD üyeleriyle Eskihisar’da bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Havamızın, suyumuzun ve toprağımızın kirletilmesine müsaade etmeyiz” dedi

23 Şubat 2014 Pazar 10:51
Başkan Karaosmanoğlu GENÇSİAD’la buluştu
 Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD) yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gebze Eskihisar’da Hisartepe Restauran’ta gerçekleşen buluşmaya Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Cem Faydasıçok ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

SANAYİ KENTİNİN KALBİ GEBZE

Kocaeli’nin sanayi kenti olduğunu söyleyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu sanayi kentinin kalbi de Gebze bölgemizdir. Sanayinin olduğu yerlerin yönetilmesi kolay değildir. Bir takım sorunlarla karşılaşılıyor. Nüfusumuz her geçen gün artıyor. Gebze’nin nüfusu daha yoğun ve daha hızlı artıyor” dedi.

 

GERİ DÖNÜŞÜMDE MESAFELER ALDIK

Geri dönüşümde büyük mesafeler kat ettiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Geri kazanımı mümkün olan atıkları ekonomiye yeniden kazandırmalıyız. Eğer bu atıkların içinde geri dönüşümü mümkün olmayan sanayi atıkları varsa bunu da farklı bir şekilde değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

KENTİMİZ DAHA YAŞANABİLİR HALE GELECEK

Günümüzde rekabet koşullarının giderek arttığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kalite daha önemli hale geliyor. Teknolojinin yoğun olduğu üretim biçimleri gelişiyor. Biz hizmet sektörünün başındayız. Sizler de sanayiyi geliştirecek ve önemli hizmetlerin verilmesinde rol oynayacaksınız. Hep birlikte kentimizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

SANAYİDEN DE ÇEVREDEN DE VAZGEÇMEYİZ

Başkan Karaosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti “Sanayiden de çevreden de vazgeçmeyiz. Sanayicimizin önünü açacağız, her türlü kolaylığı sağlayacağız. Ancak sanayicinin de çevre konusunda hassas davranmasını istiyoruz. Havamızın, suyumuzun ve toprağımızın kirletilmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz”

 

GEBZE’DE GÜZEL İŞLER YAPILDI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de devlet kurumlarının organize bir şekilde çalışarak Gebze’de çok güzel işler yaptığını söyledi. Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Cem Faydasıçok ise her iki başkana çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 23.02.2014 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38