banner28
banner23
banner36

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kentimizi tüm ilçelerimizle birlikte yönetiyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinde STK’ları ziyaret etti ve teknik inceleme gezisi yaptı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da eşlik etti

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kentimizi tüm ilçelerimizle birlikte yönetiyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinde STK’ları ziyaret etti ve teknik inceleme gezisi yaptı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da eşlik etti

04 Mayıs 2016 Çarşamba 09:38
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kentimizi tüm ilçelerimizle birlikte yönetiyoruz’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret ederken vatandaşlarla da bir araya geldi. Güne Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü ziyaret ederek başlayan Başkan Karaosmanoğlu, Körfez İSU Şubesi’ni de denetledikten sonra taksici esnafıyla da bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri arasında hizmet anlamında eş güdüm olduğunu ziyaretlerde ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Siyasi anlayışımızın ve hizmetimizin temeli uyumlu bir şekilde hareket etmektir. Vatandaşımızın da takdir ettiği bir durumdur. Bakın 12 yılı geçkin zamandır kentimizi tüm ilçelerimizle birlikte yönetiyor ve hizmet ediyoruz” dedi.

 

VATANDAŞIMIZDAN ASLA KOPMADIK

Her daim vatandaşla birlikte hareket ettiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte caddelerde ve sokaklarda incelemeler de gerçekleştirdiler. ‘’Milletimizin bize olan inancına zarar getirecek hiçbir durumun içinde asla olmayız’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu,  “Körfez Belediyemizin gerçekleştirdiği atılımlar ve geleceğe dönük projeler halkımızın yaşam kalitesini yükseltecektir. Teşkilatlarımız, mahalle başkanlarımız ve kadrolarımız nakış işler gibi gördüğü tüm eksikliği gidermek için çalışmaktadırlar. Körfez ilçesinde de bu aynı şekildedir. Biz bir ekibiz ve Allah rızası için halkımıza hizmet ediyoruz. Bu yolda gidenlerle bugün olduğu gibi nasıl yan yanaysak yarın da hizmet kervanında beraber hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

HALKIMIZIN HER ANINDA YANINDA OLMAYA GAYRET EDİYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’la birlikte Yavuz Sultan Selim Camii’nde cenaze namazına katılan ve yakınlarına sabırlar dileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Muhakkak ki hizmetler bir taraftan yürürken halkımızın her anında olmakta çok ama çok önemlidir. Bizler bunun içinde gayret ediyoruz. Halkımızdan kopmadan, yaşamın içinde beraber olmak bizlerin diğer bir sorumluluğudur. Bunu mümkün olduğu kadar başarmaya çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu buradaki temaslarını tamamladıktan sonra KOMEK Körfez açılışına geçti.

Son Güncelleme: 04.05.2016 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38