Başkan Karaosmanoğlu, Trabzonluları ağırladı

Kocaeli Trabzonlular Derneği, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

Başkan Karaosmanoğlu, Trabzonluları ağırladı

Kocaeli Trabzonlular Derneği, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

22 Aralık 2015 Salı 11:19
Başkan Karaosmanoğlu, Trabzonluları ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Dursunoğlu ve yönetimini makamında konuk etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yaşandığı ziyarette toplumsal konularda konuşulurken, özellikle derneklerin gençler üzerindeki etkinliğinin artırılması da dile getirildi. Başkan Karaosmanoğlu birliktelikte, “Derneklerimiz kahve kültürünü içeren yaklaşımlardan kurtulmalıdır. Bu durumdan kurtulan gençlerimiz halkımıza daha duyarlı ve kentin gelişimi yanı sıra gençlere de ilgi gösteren kurumlara dönüşebilirler. Her dernek eğitim yuvası olmalıdır” dedi.

 DERNEKLER SEVGİ ORTAMI OLMALIDIR

Kocaeli’de, Trabzonluları bir araya getirmek amacında olduklarını ifade eden dernek başkanı Dursunoğlu, etkin projelerle kente ve hemşerilerine hizmet edeceklerini de belirttiler. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, “Fırsat buldukça derneklerimizin etkinliklerine katılmaya çalışıyorum. Toplumun sosyal ilişkileri bakımından bağlarının kuvvetlendiği ve kişisel gelişimlerin yaşandığı bir hareket noktası olarak görüyorum. Yapılması gereken önemli çalışmalar arasında gençlerin zararlı alışkanlıklarından korunması ve kurtulması için projeler üretmektir. Derneklerimiz de sevgi ortamı olmalıdır. Yaşadığımız ve geçmişten gelen kadim kültürümüzü yaşatmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Dursunoğlu, Başkan Karaosmanoğlu’na yerel kıyafet ve ürünlerden takdim etti.

Son Güncelleme: 22.12.2015 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38