banner28
banner23
banner36

Başkan Karaosmanoğlu’na bir ödül daha

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kente katma değer sağlayan en başarılı proje yarışmasında ödül aldı

Başkan Karaosmanoğlu’na bir ödül daha

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kente katma değer sağlayan en başarılı proje yarışmasında ödül aldı

28 Şubat 2014 Cuma 13:56
Başkan Karaosmanoğlu’na bir ödül daha
 Özel Kalem Dergisi’nin Yerel Yönetimlerdeki En Başarılı Proje Ödülleri Yarışması sahiplerini buldu. 9 kategori ve 5 bölümden oluşan yarışmada büyükşehir ve ilçe belediyelerine toplam 29 ödül verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yarışmanın e-devlet kategorisinde büyükşehir ödülüne layık görüldü. Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen törende ödülü Başkan Karaosmanoğlu adına Başkan Danışmanı Ömer Polat aldı.

 

ÖRNEK R PROJE

Törende konuşan Başkan Danışmanı Ömer Polat, 30 Mart seçimlerinden sonra Türkiye’deki tüm Büyükşehir Belediyelerin, İstanbul ve Kocaeli modelindeki örnek belediyeciliği, il hudutlarında büyükşehir olarak değerlendireceğini söyledi. Başkan Danışmanı Polat, “Online Hafriyat Yönetimi projesi, tüm ilin hudutlarında hafriyat gibi sorunlu bir konunun çözümü noktasında önemli ve örnek bir projedir” dedi.

 

HAFRİYAT ATIKLARIN YENİDEN DEĞERLENDİRİLİYOR

Ödül alan Kocaeli Online Hafriyat Yönetimi Projesi ile inşaat temel kazılarından çıkan hafriyat atıkları yeniden değerlendiriliyor. Atıklar kontrol altına alınarak çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Projeyle ayrıca kamu yatırımları başta olmak üzere pek çok yatırıma ücretsiz hammadde sağlanıyor.

Son Güncelleme: 28.02.2014 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38