Başkan Karaosmanoğlu’na yavru vatandan ziyaret

KKTC Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

Başkan Karaosmanoğlu’na yavru vatandan ziyaret

KKTC Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

04 Aralık 2015 Cuma 12:14
Başkan Karaosmanoğlu’na yavru vatandan ziyaret

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı makamında konuk etti. Aynı zamanda TDBB yönetim kurulu üyesi de olan Özçınar, Türkiye’deki yerel yönetimlerle tecrübe, bilgi paylaşımı ve proje noktasında destek almak için bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

PROJELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’TDBB olarak, üyelerimiz başta olmak üzer gönül dünyamızdaki birçok yerel yönetime her konuda desteğimiz sürmektedir’’ diyerek, “Belediyelerin bilgi ve tecrübe paylaşımı çok faydalı olmakla birlikte, birçok yerel yönetimde ufuk açıcı gelişmelerin yaşanmasına neden oluyor. Proje paylaşımı yaptığımız yerel yönetimlerde, kendi coğrafyalarında kendi insanlarına hizmet üretiyorlar” ifadesini kullandı. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a kahve takımı hediye ederken, Özçınar da tabak şeklinde plaket takdim etti. Ziyarette Özçınar’a Güzelyurt Belediyesi’nden teknik personel de eşlik etti.

 

Son Güncelleme: 04.12.2015 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38