banner28

Başkan, KOTO ödül töreninde ödül dağıttı

KOTO Pota Projesi kapsamında kurulan ligde dereceye giren Yıldız Erkek ve Yıldız Kızlar ödüllerini aldı

Başkan, KOTO ödül töreninde ödül dağıttı

KOTO Pota Projesi kapsamında kurulan ligde dereceye giren Yıldız Erkek ve Yıldız Kızlar ödüllerini aldı

03 Mart 2014 Pazartesi 12:42
Başkan, KOTO ödül töreninde ödül dağıttı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOTO Basketbol Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Kupa Töreni’ne katıldı. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programda KOTO Pota projesi kapsamında kurulan ligde dereceye girenler ödüllerini aldı. Ödül törenine Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra KOTO Başkanı Murat Özdağ, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar, KOTO Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Okan Oktay, Amatör Spor Kulüpleri Basketbol İl Temsilcisi Yavuz Bilgin ve çok sayıda davetli katıldı.

 

AMATÖR SPORLARA BÜYÜK DESTEK

Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, KOTO’yu böylesi bir organizasyona imza attığı için kutladığını belirtti. Amatör sporlara ve amatör spor kulüplerine büyük destekler verdiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımızın iyi yetişmesini istiyorsak mutlaka bir spor branşına yönlendirmeliyiz. Burada dereceye giren çocuklarımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

OYUNCULARA ÖDÜL

Basketbol liginde gençleri teşvik etmek amacıyla yapılan proje sonucunda ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyanın yanı sıra oyunculara 2 adet maç topu, 12 adet forma şort ve çorabı, 12 adet eşofman, 12 adet ısınma forması ve çanta verildi. Ayrıca erkek ve kızlar liginde finale çıkan takımlar arasından seçilen en değerli oyuncuya MTV ödülü ve kupası verildi.

Son Güncelleme: 03.03.2014 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38