Başkan lider öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Karaosmanoğlu, gençlik kamplarında gönüllü çalışan lider üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan lider öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Karaosmanoğlu, gençlik kamplarında gönüllü çalışan lider üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

19 Ekim 2015 Pazartesi 11:11
Başkan lider öğrencilerle bir araya geldi

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan gençlik kamplarında, akademik okullarda, uluslararası öğrencilerle yapılan etkinliklerde  gönüllü olarak çalışan ve gençlere liderlik yapan üniversite öğrencileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi.  Lider öğrencilerle olan birlikteliğinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Derin tarih başta olmak üzere yakın gelişmeleri çok iyi okumalısınız. Ülkemizin yaşadığı dönemleri analiz ederek, diğer öğrenci kardeşlerimize anlatmalısınız” dedi.

UMUDUMUZ VE GELECEĞE BAKIŞIMIZ GENÇLERDİR

Yeni eğitim döneminde yapılacak faaliyetler için, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün organize ettiği programda üniversiteli lider öğrencilerle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, “Umudumuz, geleceğe bakışımız gençlerdir. İmanı, heyecanı, hedefi ve gayesi varsa asıl genç o insandır. Peygamberimizi evinde misafir etmiş 80 yaşında Eyyüb-ül Ensari o yüce büyük insandan duyduğu söz üzerine İstanbul surlarının önüne kadar geliyor ve Anadolu topraklarında şehit oluyor. Allah Resûlü'nün gösterdiği hedef üzerine günlerce aylarca yürüyerek İstanbul surlarının önüne gelen büyük insanı örnek alacağız. Bilgili ve donanımlı olurken başkalarına da faydalı olacağız. Değerlerimize sahip çıkacağız ve çok çalışacağız. Atalarımız iyi gençler yetiştirirdi. İnanıyorum ki gelecekte sizler de o insanlar gibi ülkemizin yükselmesi için çaba sarf edeceksiniz” diyerek duygularını ifade etti. Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Sevil’in de eşlik ettiği birliktelikte Başkan Karaosmanoğlu gençlerden daha çok çalışılmalarını istedi.

 “HEDEFLERİNİZ OLSUN”

Geçmişte çok sıkıntılar çekildiğini ifade ederek konuşmasına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bugünkü imkanların ve gidişatımızın güçlenerek devam etmesi, siz gençlerin güçlü olmasına bağlıdır. Bu gençlik çalışmalarını bunun için yapıyoruz. Sizlerin yetişmesine katkı sağlamayı bir görev edindim. Size bu ülkenin ihtiyacı var. Model genç ve insan olacaksınız. Gençliğimizin bilinçli, bilgili, ahlaklı olmasını istiyorum. Onlardan kendisine, ailesine, çevresine ve insanlığa faydalı birey olmasını arzu ediyorum. Ufkunuzu açın ve tarihi iyi öğrenin. Hedefi olan gençler yetiştirtelim. Güzel alışkanlıklar edinsinler, spor ve tahsil yapsınlar. Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var, sizlerin de bu ülkeye borcu var. Gönlümüz, kitabımız ve istikametimiz bellidir. Ülkemiz insanının ve gençliğinin onurlu bir hayat yaşamasını ve dünyada söz sahibi olmanızı istiyoruz. Buna inanacağız ve bu iradeye bağlı olarak bu ülkenin bayrağını daha güvenli dalgalanmasını gençlerimizle sağlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Son Güncelleme: 19.10.2015 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38