Başkan, ‘’Projelerimizi bir bir takip ediyoruz’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele’de yapılan Kent Meydanı başta olmak üzere birçok projeyi yerinde inceledi

Başkan, ‘’Projelerimizi bir bir takip ediyoruz’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele’de yapılan Kent Meydanı başta olmak üzere birçok projeyi yerinde inceledi

05 Kasım 2015 Perşembe 09:52
Başkan, ‘’Projelerimizi bir bir takip ediyoruz’’
 Ülkemizde erken genel seçimlerin bitmesinin ardından yerel yönetimlerin hizmetleri de hız kazanarak devam etmeye başladı. Hizmetlerine hız veren ve projeleri bir bir hayata geçirmek için hizmet temposunu daha da yükselten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kent Meydanı, hizmet binaları ve gerçekleştirilecek birçok projeyi yerinde inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, Kent Meydanı projesinde yaptığı açıklamada, “Kocaeli’ye ve tüm insanlığa 1 Kasım genel seçim sonuçları hayırlar getirsin. Kentimizin rutin ve uzun vadeli işleri var. Bunları bir bir takip ediyoruz. Başiskele Belediyesi hizmet binası, kültür merkezi ve hükümet binasının geldiği son durumu yerinde inceledik. 2016 yılının mayıs veya haziran ayında Kent Meydanı projemiz bitmiş olacak” dedi.

 

KÜÇÜK-BÜYÜK DEMEDEN

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ile projeleri yerinde denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kavşak, dere ıslahı, altyapı, üstyapı ve sahil çalışmalarımız devam ediyor. Kocaeli’nin her ilçesi cennet misalidir. Küçük ve büyük projeler demeden her işimizi bitireceğiz. Yeni projelere de başlayacağız. Köylerimize varılıncaya kadar hizmet ediyoruz, edeceğiz. Kocaeli’nin güzel insanlara yakışacak bütün projelerimizde, ekibimizle birlikte can havliyle çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

AMACIMIZ İNSANIMIZA KALİTELİ HİZMET VEREBİLMEK

Kaymakamlık, konferans salonu, belediye hizmet binası ve otopark gibi önemli birçok hizmetin ortak projede birleştiği alanı gezen ve bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, projenin hemen arkasındaki 15 metrelik yolu da inceledi. Her projede olduğu gibi bu projede de asıl hedeflerinin insanımızın kaliteli hizmet almasının olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın her zaman yanında olacağız. Halkımızla, kamu kuruluşlarımızla, esnafımızla ve vatandaşımızla istişareler yaparak projemize yön veriyoruz. Başlanmamış projeleri de yerinde görerek teknik bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Hayat devam ediyor, bizler de hizmete devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kent Meydanı ve kamu binalarının yapımında çalışan emekçilere de hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir’in teknik bürokratlarından Kent Meydanı projesi hakkında detaylı bilgi aldı. Kaliteden taviz verilmeden en yakın sürede bitirilmesi isteyerek ayrıldığı Kent Meydanı projesinden sonra Başkan Karaosmanoğlu, Kullar bölgesinde yapılacak Bağlar Deresi ıslahı projesini, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’la birlikte yerinde değerlendirdi. Hizmetlerin halkımızın yaşam alanına değer katacağını özellikle belirten Başkan Karaosmanoğlu, çocukların, gençlerin, insanların mutlu olacağı yaşam merkezleri imar etmenin çok önemli olduğunu dile getirdi.

 

Son Güncelleme: 05.11.2015 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38