banner28
banner23
banner36

Başkan, ‘’Ramazan ayının bereketi her yerde’’

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan ayının yarısı geride kalırken bu süreçte tüm Kocaeli’nin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek yoğun biçimde çalışıyor

Başkan, ‘’Ramazan ayının bereketi her yerde’’

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan ayının yarısı geride kalırken bu süreçte tüm Kocaeli’nin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek yoğun biçimde çalışıyor

03 Temmuz 2015 Cuma 11:41
 Başkan, ‘’Ramazan ayının bereketi her yerde’’

 Bereket, huzur ve kardeşlik ayı olan Ramazan’da, şehrin her noktasında halkla bir araya gelmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşın sofrasına da konuk oluyor. On iki ilçede halkın samimi ilgisiyle karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu, iftar öncesi de halkla olan sohbetlerinde, “Sofralarınızı açtığınız gibi gönlünüzü de açıyorsunuz bu mübarek Ramazan ayında. Yemeğinizi bölüşüyor, muhabbetinizi de paylaşıyorsunuz. Bizlerde her zaman olduğu gibi dost meclislerinde halkımızla bir ara araya gelerek, sizlerle hasbihal ediyoruz. Çok şükür bu bilinçten kopmadan emanet olarak beklediğimiz bu makamın hakkını vermeye çalışıyoruz. Ramazan ayının bereketini her yerde yaşıyor ve görüyoruz” ifadelerini kullandı.

 “ÇOCUKLARIMIZ GÜLSÜN İSTİYORUZ”

Ramazan ayının barış ve kardeşlik atmosferinde geçtiğinin altını da çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Yarınlar güzel olsun, çocuklar gülsün diye güçlü olmak zorundayız. Güçlü bir geleceğe giden yolda çalışıyoruz. Ramazan ayı boyunca tüm hemşehrilerimi kucaklaşmaya, hasret gidermeye, tanışmaya, velhasıl birlik olmaya ve bir olmaya davet ediyorum” dedi. İlçe Belediyelerin organize ettiği halkla birlikte yapılan iftar programlarına da katılan ve her fırsatta vatandaşların evlerine de konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, burada karşılaştığı sorunları da hızlı bir şekilde çözüm arıyor. Ramazan ayının öneminden de bahseden Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm vatandaşlarımızın sofralarını komşularına, akrabalarına ve özellikle yetimlere açmalarını istiyorum. Bu ayın güzelliğini kuracağımız sıcak ilişkilerle ancak doyasıya yaşayabiliriz. Bizim inancımız bunu bize söylüyor” hatırlatmasını da yaptı.

Son Güncelleme: 03.07.2015 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38