Başkan Taşıyıcılar Kooperatifi’ne konuk oldu

Derince 18 No’lu Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, lojistik taşıyıcılarla buluştu

Başkan Taşıyıcılar Kooperatifi’ne konuk oldu

Derince 18 No’lu Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, lojistik taşıyıcılarla buluştu

18 Mart 2014 Salı 18:30
Başkan Taşıyıcılar Kooperatifi’ne konuk oldu
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince 18 No’lu Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne konuk oldu. Kooperatif başkanı Yılmaz Kaymak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut ve çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

 

ULAŞIMA BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

Türkiye’ye sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kalkınmanın yerelden başladığını belirtti. Köprüler ve kavşaklarla ulaşımda büyük yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Uygun olan yerlerde yerin altından geçiyoruz. Uygun olmayan yerlerde ise köprülerle kesintisiz ulaşım imkanı sağlıyoruz. Hem hükümetimiz hem yerel yönetimlerimiz birlikte hareket ederek önemli işler başarıyor” dedi.

 

SAHİLLERDE ÇOCUK SESLERİ YÜKSELİYOR

Kocaelililerin bu kenti güzelleştirmek için yetkiyi kendilerine verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Biz de verilen emanete sahip çıktık. Komada olan kentimizi güzelleştirdik. Rahat nefes alınabilecek bir yer haline getirdik. Altyapısı, üstyapısıyla güzel bir kentimiz var. Sahillerimize yaklaşılmıyordu. Şimdi Darıca’dan Karamürsel’e kadar onlarca sahil parkımızda çocuklarımız cıvıl cıvıl sesleriyle eğleniyor” şeklinde konuştu.

 

KOCAELİ’Yİ TÜRKİYE’YE ANLATTIK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarında Kocaeli’yi örnek gösterdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Başbakanımız Rize’de bunu anlattı. Urfa’da bunu anlattı. Antalya’da bunu anlattı. Kocaeli adeta model oldu. Biz de bu modeli 12 yeni büyükşehire giderek anlattık. Amacımız Kocaeli’yi Avrupa’nın kentleriyle yarışır hale getirmek” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, Derince’ye hizmet etmek için yola çıktıklarını ve destek istediklerini söyledi. Birlik ve beraberlik zamanı olduğunu söyleyen Bulut, istikrarın sürmesi için AK Parti’nin 30 Mart’tan büyük bir zaferle çıkması gerektiğini kaydetti.

 

Son Güncelleme: 18.03.2014 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38