banner28

Başkan TOKİ sakinleriyle buluştu

Gündoğdu TOKİ Konutları1. Bölge sakinleriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, kurak geçen kışa rağmen susuzluk yaşanmayacağını vurguladı

Başkan TOKİ sakinleriyle buluştu

Gündoğdu TOKİ Konutları1. Bölge sakinleriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, kurak geçen kışa rağmen susuzluk yaşanmayacağını vurguladı

18 Mart 2014 Salı 10:10
Başkan TOKİ sakinleriyle buluştu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ayazma Mahallesi’nde Gündoğdu TOKİ Konutları1. Bölge sakinleriyle bir araya geldi. 1. Bölge site yönetimini ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada site sakinlerinin taleplerini dinledi.

 

KATILIM YOĞUNDU

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ayazma Mahallesi Muhtarı Rıdvan Kedikli, Gündoğdu 1. Bölge TOKİ Konutları Site Yönetim Kurulu Başkanı Önder Turhan, yönetim kurulu üyeleri ve site sakinleri katıldı.

 

KENTİ YEŞİLİN HER TONUYLA BULUŞTURDUK

Kocaeli’yi güzelleştirmek için durmadan çalıştıklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her yıl bir milyon ağaç dikerek kenti yeşilin her tonuyla buluşturduklarını kaydetti. İzmit Körfezi’ni temizlemek için büyük emek verdiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, bu amaçla milyonlarca lira yatırım yaptıklarını ve bunun karşılığını Altınkemer’e Mavi Bayrak kazandırarak aldıklarını söyledi.

 

SUSUZ KALMAYACAĞIZ

Son yılların en kurak kış mevsimini yaşadıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Susuz kalmamak için 40 milyon lira para harcayacağız, ama susuz kalmayacağız. Bu konuda önemli yatırımlar yaptık. Kandıra'daki barajımızda Kocaeli'ye 2 veya 2,5 ay yetecek kadar suyumuz birikti. Ayrıca yeraltı sularını çıkarmak için de çalışmalar yapıyoruz. Barajlarımızın yanında yeraltı sularından da Kocaeli'ye su sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 18.03.2014 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38