banner28
banner23
banner36

Başkan, ‘’Ülkemiz çalışan ve hizmet edenlerle yükselecektir’’

Başkan Karaosmanoğlu, GEPOBS’de faaliyetleri sürdüren Coster Aerosol Valf Fabrikası’nı ve Körfez ilçesindeki Caferi cemaatini ziyaret etti

Başkan, ‘’Ülkemiz çalışan ve hizmet edenlerle yükselecektir’’

Başkan Karaosmanoğlu, GEPOBS’de faaliyetleri sürdüren Coster Aerosol Valf Fabrikası’nı ve Körfez ilçesindeki Caferi cemaatini ziyaret etti

26 Ekim 2015 Pazartesi 10:49
Başkan, ‘’Ülkemiz çalışan ve hizmet edenlerle yükselecektir’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde(GEPOBS) kozmetik ürünleri üzerinde faaliyetlerini sürdüren Coster Aerosol Valf Fabrikası’nı ziyaret etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın da eşlik ettiği ziyarette, çalışanlarla öğlen yemeği yenildi. Başkan Karaosmanoğlu çalışanlarla yaptığı sohbetlerde, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak üretim için canla başla çalışan emekçilerimize hizmeti en önemli ödev olarak kabul ediyoruz. Hasbihal etmek için bizleri misafir eden sizler ve fabrika yönetimi şahsımı son derece mutlu etti. Ülkemiz çalışan, geliştiren, üreten ve hizmet edenle yükselecektir” ifadelerini kullandı.

 

ÜLKEMİZİN KALKINMASINI SAĞLIYORSUNUZ

Emekçi kardeşlerimizin becerisi ve bilgisiyle üretime verdiği katkının dünyada da takdirle karşılandığını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrimizde reel sektörün büyümesini ve ülkemizin kalkınmasını sağlayan çalışanlarımızın, daha güzel bir şehirde yaşaması için yerel hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bugün sizlerle birlikte olmak bize enerji verdi” diyerek duygularını cümlelere döktü.

 

CAFERİ CEMAATİNİ ZİYARET ETTİ  

Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Körfez Yavuz Selim Mahallesi Mevlana Caddesi’nde bulunan Muhammediye Camii’ndeki Caferi cemaatini ziyaret ederek Muharrem ayı nedeniyle, “Hepimizin ortak muhabbeti, sevgili Peygamberimizin gözbebekleri, cennetin efendi gençleri, Hz. Ali’nin ciğerpareleri, Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin efendilerimize, Ehli beytin, Al-i hırkanın nur saçan güllerine, bin değil on bin yıl      geçsede    bu    sevgi, bu   muhabbet içimizi ısıtmaya devam edecek“ şeklinde konuştu.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Caferi cemaatin ibadetlerini yaptıkları ve sosyal sorumluluk alarak hizmet ettikleri Muhammediye Camii’nde Başkan Karaosmanoğlu, cami imamı Orhan Öz’den gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi de aldı. Caminin eksikleri ve gelecekte yapılacak projelere destek verilmesi noktasında iradesini ortaya koyan Başkan Karaosmanoğlu, caminin altında bulunan ihtiyaç sahipleri için düzenlenmiş sergi alanını da gezdi. Ağırlıklı olarak kıyafetlerin olduğu sergi için Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın yardımlaşma anlamında en güzel örneklerinden bir tanesi burasıdır. Dil, din, ırk ve mezhep demeden buraya gelen yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Bu güzel hizmet için Körfezli Caferi cemaatimize teşekkür ediyorum. Bu tür güzel girişimler her daim desteklenmelidir” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38