banner28
banner23
banner36

Başkan, ‘’Üreten her zaman onurlu yaşamıştır’’

Başkan Karaosmanoğlu, küçük ve orta ölçekli işletmelerin daha verimli bir alanda üretim yapmaları için kurulan Başiskele Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti

Başkan, ‘’Üreten her zaman onurlu yaşamıştır’’

Başkan Karaosmanoğlu, küçük ve orta ölçekli işletmelerin daha verimli bir alanda üretim yapmaları için kurulan Başiskele Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti

30 Haziran 2015 Salı 12:20
Başkan, ‘’Üreten her zaman onurlu yaşamıştır’’

Ekonomik ve sosyal yaşamda önemli bir katkısı olan KOBİ’lerin, ülke genelinde istihdam alanında pozitif etkisi düşünüldüğünde Kocaeli’de inşa edilen Başiskele Küçük Sanayi önemli bir ihtiyacı karşılayacak gibi gözüküyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bu amaçla inşası tamamlanmış olan sanayi sitesini ziyaret ederek, burada inceleme gerçekleştirdi. Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Malkoç’un eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, yapılan işyerlerini tek tek gezerek, detaylı bilgi aldı. Büyükşehir ekiplerinin yol çalışmalarını da inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kalkınmanın böyle olduğuna inanıyoruz. Sizler çalışıyor, üretiyor, satıyor ve devlete vergi veriyorsunuz. Her zaman böyle güzel ve hayırlı işlerde vatandaşımızın yanınızdayız ve hizmetindeyiz. Üretmeden, çalışmadan kalkınma olmaz ve onurlu bir hayat sürülmez. Üreten her birey ve devlet her zaman onurlu yaşamıştır. Sizin gibi üreten vatandaşlarımızın başımızın üstünde yeri vardır” dedi.

“KENTİN DÖNÜŞÜMÜNÜ BERABER YAPTIK”

Başkan Karaosmanoğlu inceleme gezisinde, sanayi sitesinin yol konusunda gereken yardımlarının yapılacağını da ifade ederek, “Geçiş ve bağlantı yollarının yapılmasında yardımcı olacağız. Sizlerin üretime başlaması bizim için mutluluk kaynağıdır. Kentimizde dönüşümü esnafımızla ve vatandaşımızla beraber yaptık. Halkımız bize güvendi, bu güveni boşa çıkarmadık” şeklinde konuştu.  Sanayi sitesindeki iş yerlerini de gezen ve üretilen ürünler hakkında bilgiler alan Başkan Karaosmanoğlu, burada çalışanlarla sohbet ederek işlerinde başarılar diledi.

BÜYÜKŞEHİR’İN ÖNEMLİ BİR KATKISI VAR

Başiskele Sepetlipınar Mahallesi’nde bulunan küçük sanayi sitesi 185 dönüm arazi üzerine kurulmuş olmasının yanı sıra 350 sanayi işyeri bulunuyor. 175 iş yerinin faaliyete geçtiği sitede Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir ekiplerinin asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceledi. Önemli bir yatırıma destek vererek üretime katkı sağladıklarını aktaran Başkan Karaosmanoğlu, “Altyapı noktasında eksiği olmayan sitemizin su iletim hatlarında bir problem olmadığını gördük. Planlamada da kooperatifimize yardımcı olarak yatırımcımızın önünü açtık. Bizlerde önemli ölçüde sizlere destek verdik, vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.06.2015 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38