Başkan, “Yatırımcıyı destekliyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Toyota ALJ Satış Pazarlama’nın üst düzey yöneticilerini makamında konuk etti.

Başkan, “Yatırımcıyı destekliyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Toyota ALJ Satış Pazarlama’nın üst düzey yöneticilerini makamında konuk etti.

09 Ağustos 2015 Pazar 12:51
Başkan, “Yatırımcıyı destekliyoruz”
Ülke ekonomisine özellikle reel sektöre destek vererek, çevreye saygılı yeni yatırımların Kocaeli’ye gelmesini önemseyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOYOTA ALJ (Toyota Satış ve Pazarlama AŞ) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Haydar Bozkurt’u makamında misafir etti.    
“İSTİHDAMA DAYALI YATIRIMLAR”
Ortadoğu ve Avrupa’nın Toyota grubunda Lojistik Üssü olması beklenen yatırımın, kentimizde olmasını önemli bulduğunu ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu yatırımın şehrimize gelmesinin Kocaeli’nin marka değeri açısından önemli görüyorum. Yatırım nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu yatırım şehrimize vereceği katma değer ve istihdam desteği için önemli bir hizmet olacaktır. Bizler yatırımcımızı destekliyor ve ülkemizin kazanımlarına katkı sağlayan, çevreye saygı duyan her türlü yatırıma destek veren yerel yönetim olduğumuzu söylemek isterim” dedi.
TANIŞMA VE NEZAKET ZİYARETİ
TOYOTA ALJ Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Haydar Bozkurt’ta ziyaretlerinin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile tanışma ve nezaket amaçlı olduğunu ifade etti. Bozkurt, “Yatırıma başlama tarihini ilerleyen günlerde belirleyeceğiz. Toplam yatırım tutarımız ülkemiz ve kentimiz adına önemli bir kazanım olacaktır. Bu yatırımda bizi destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Uzunçiftlik’te bulunan arazisini satın alan Toyota ALJ Holding, Kocaeli’de yatırım kararı alarak önemli bir projeyi hayata geçirecek.

Son Güncelleme: 09.08.2015 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38