Başkan,Kartonsan'ı ziyaret etti

Kartonsan fabrikasını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı

Başkan,Kartonsan'ı ziyaret etti

Kartonsan fabrikasını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı

07 Kasım 2014 Cuma 10:15
Başkan,Kartonsan'ı ziyaret etti
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kent genelinde faaliyet gösteren fabrikalara gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Bu kapsamda çeşitli faaliyet alanları bulunan fabrikalarda incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, son olarak Başiskele'de bulunan Kartonsan Fabrikası'nı ziyaret etti.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU'NA BİLGİ VERİLDİ
Kartonsan Genel Müdürü Haluk İber tarafından karşılanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de eşlik etti. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu'na fabrika hakkında bilgiler verilirken Başkan Karaosmanoğlu daha sonra çalışanlarla birlikte yemek sırasına girdi.

AVRUPA'DA İLK 5'TE
Avrupa'nın 5. büyük kuşeli karton üreticisi olarak bilinen Kartonsan, ürünlerini Türkiye'nin yanı sıra ana ihraç pazarlarını oluşturan Ukrayna, Bulgaristan, İspanya, Romanya, Mısır, İtalya gibi farklı ülkelerde tüketicilerle buluşturuyor.
43 yıl önce faaliyete geçen Kartonsan'ın 2013 İhracat tonajı 40 bin ton oldu.

Son Güncelleme: 07.11.2014 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38