Bayram öncesi yollar temizlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yolları temizleyerek bayrama hazırladı

Bayram öncesi yollar temizlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yolları temizleyerek bayrama hazırladı

23 Eylül 2015 Çarşamba 13:25
Bayram öncesi yollar temizlendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe Ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü Temizlik İşleri Şefliği ekiplerince Kocaeli genelinde bayram temizliği yapıldı. Kentteki yolları da elden geçiren temizlik ekipleri; 11 adet yol süpürme aracı, 1 adet bariyer yıkama aracı, 1 adet arozöz, 4 adet kum temizleme aracı ve 120 personelle yolarda bayram temizliği için hummalı bir çalışma yaptı.
 700 KİLOMETRE YOL SÜPÜRÜLDÜ
Vatandaşların daha güvenli seyahat edebilmeleri için D-100 ve D-130 karayollarının orta refüj ve yol kenarlarında yol temizleme çalışmaları yapıldı. Bütün ana arterlerde temizlik çalışması 24 saat aralıksız olarak devam ediyor. Yol süpürme araçlarıyla günde ortalama 700 kilometre yol süpürüldü. Yol kenarı ve orta refüjlerde temizlik personelleri ile ortalama 10 kilometrelik temizlik çalışması yapıldı. Kocaeli genelinde köprülü ve ışıklı kavşaklar, tüneller, toplu taşıma durakları düzenli olarak temizlendi. 

Son Güncelleme: 23.09.2015 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38