banner28
banner23
banner36

Beyaz Kalpler’de koordinasyon toplantısı

Beyaz Kalplerde Koordinasyon Toplantısı’na proje ortakları büyük ilgi gösterdi

Beyaz Kalpler’de koordinasyon toplantısı

Beyaz Kalplerde Koordinasyon Toplantısı’na proje ortakları büyük ilgi gösterdi

30 Eylül 2015 Çarşamba 10:51
Beyaz Kalpler’de koordinasyon toplantısı

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Beyaz Kalpler Projesi’nin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi, ortak kurumlar ile koordinasyonun sürekliliği ve verimliliği sağlanarak geliştirilmesi konusunda değerlendirme toplantı düzenlendi. Toplantıya proje ortakları ilgi gösterirken karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

 

PROJE ORTAKLARI

Beyaz Kalpler koordinasyon ve değerlendirme toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Bekir Köksal ile proje ortağı kurumları temsilen, Emniyet Çocuk Şube Müdürü Cenk Bozdağ, İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Melih Engin, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Cevat Kenar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Müftülük Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim Akça, İl Vaizi Salih Şahin, Türk Hava Kurumu il yöneticisi Turgut Duman’ın katılımıyla Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

SUNUM YAPILDI

Program merkez içerisinde yer alan hobi ve mesleki atölyelerin gezilmesi ile başladı. Daha sonra proje ve çalışılan kitlenin tanıtıldığı, merkezde yürütülen faaliyetlerin ve çalışmaların eğitmenler, veliler ve öğrenciler tarafından anlatıldığı Beyaz Kalpler tanıtım filmi izlenmesi ile devam edildi. Ardından Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Mücahit Arslan tarafından projenin faaliyete geçtiği günden bu güne proje kapsamında yürütülen çalışmalar, elde edilen sonuçlar bundan sonrasında yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili sunum yapıldı. Daha sonra proje ortağı kurum il yöneticileri, Beyaz Kalpler projesinde bugüne kadar yapılanlar hakkındaki görüşlerini değerlendirmelerini paylaştı.

 

ÇIKAN SONUÇLAR

Katılımcılara, aşçı yardımcılığı ve servis elemanı yardımcılığı öğrencilerinin hazırladığı ve sunduğu öğle yemeği ikram edildi. Paydaş kurumların memnun ayrıldığı koordinasyon ve değerlendirme toplantısında çocuklar için neler yapılabileceği ve bu kapsamda kurumlara düşen sorumluluklar değerlendirildi. Paydaş kurum yöneticilerinin ilgi ile takip ettikleri toplantıda, Türkiye’de bir örneği daha bulunmayan projenin geliştirilerek ilçelere yayılması gerekliliği üzerinde durularak, iyi bir modelin geliştirilerek bu modelin yaygınlaştırılması gerekliliği ifade edildi.

Son Güncelleme: 30.09.2015 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38