Beylerbeyliler Anikkapı’da buluştu

Beylerbeyliler Derneği’nin düzenlediği programa katılan Başkan Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının daha etkin olmaları gerektiğini belirtti.

Beylerbeyliler Anikkapı’da buluştu

Beylerbeyliler Derneği’nin düzenlediği programa katılan Başkan Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının daha etkin olmaları gerektiğini belirtti.

24 Şubat 2014 Pazartesi 19:07
Beylerbeyliler Anikkapı’da buluştu
 Kandıra Beylerbeyliler Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen programla bir araya geldi. Programda çalışmaları hakkında sunum yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının daha aktif rol almaları gerektiğini vurguladı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız evsahipliğinde gerçekleştirilen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Cici, Beylerbeyi Köyü Muhtarı Musa Yener ve Beylerbeyliler katıldı.

 

SİVİL TOPLUMU GELİŞTİRECEĞİZ

Sivil toplum kuruluşlarının daha aktif rol almasını amaçladıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli Fuarı içerisinde sivil toplum merkezi açtık. STK’lar burada her türlü programlarını ücretsiz olarak yapabiliyor. 10 kişilik salonumuz da var. 150 kişilik salonumuz da var. Kurabiye ve çay ikramımız bile var. Sivil toplumun gelişmesi için her şeyi yapıyoruz. Sivil toplum merkezlerimizi tüm ilçelerimizde yapacağız” diye konuştu.

 

AVRUPA’YI GEÇECEĞİZ

2004 yılından bu yana en uzak köylere kadar hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Güzel hizmetler yapıyoruz köylülerimizin hayır duasını alıyoruz” diye konuştu. Atık suların yüzde 98’ini arıttıklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Avrupa Birliği’nin atık suların tamamının arıtılması hedefi 2025. Biz atık sularımızın tamamını 2014 yılından itibaren arıtmış olacağız. Köylerimize kadar kurduğumuz arıtma tesisleriyle atıksuların yüzde 100’ü arıtılmış olacak” şeklinde konuştu.

 

HAVA, SU VE TOPRAKTAN VAZGEÇMEYİZ

Hem sanayiden hem de çevreden vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kalkınmanın yolu sanayiden geçiyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar da diyemeyiz. Havadan, sudan ve topraktan vazgeçemeyiz. Bu üç şeyin temiz olması gerekir. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Çevremizi hep birlikte koruyacağız” diye konuştu.

 

İZMİT’TE BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK

İzmit Belediye Başkanı Doğan ise İzmit’e çok önemli hizmetler yaptıklarını söyledi. İzmit Belediyesi’nin bütçesinin 5 yılda ikiye katlayarak 150 milyon TL’ye çıkardıklarını belirten Başkan Doğan, İzmit’in Avrupa’nın sayılı kentlerinden biri haline geleceğini vurguladı. AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, göreve geldiğinde Kandıra’da hizmet bayrağını daha da yükseklere taşıyacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 24.02.2014 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38