Beylikbağı Yıldızları Bağrına Bastı

Saadet Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Beylikbağı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sıla düğün salonunda mahallilerle buluşan adaylar seçim çalışmaları hakkında bilgi verirken 8 Haziran sonrasında gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

Beylikbağı Yıldızları Bağrına Bastı

Saadet Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Beylikbağı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sıla düğün salonunda mahallilerle buluşan adaylar seçim çalışmaları hakkında bilgi verirken 8 Haziran sonrasında gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

27 Mayıs 2015 Çarşamba 14:03
 Beylikbağı Yıldızları Bağrına Bastı

Beylikbağı Mahalesi Sıla Düğün salonunda halkla Saadet Partisi Kocaeli Milletvekilli adayları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Abdülkadir Efe, Yusuf Aksu, İl Karargah Başkanı Nurettin Çelik, Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras bir araya geldi.

 “HİZMETLERE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Programda ilk olarak söz alan Kocaeli İl Karargah Başkanı Nurettin Çelik, seçimlere az bir zaman kala artık zaman ve mekan ayrımı yapmadan sahada çalıştıklarını söyleyerek, “Bizim derdimiz halkımıza nasıl hizmet edebiliriz. Bu anlamda 12 yılldır halk için bir taş taş üstüne konulmadı. Evet, yollar köprüler yapıldı ama işçimizin memurumuzun emeklimizin geçim standartlarına yönelik bir çalışma 96 yılında Erbakan hoca zamanında oldu. Şimdi biz o dönemde yarım kalan projelerimizi tamamlamaya geliyoruz” dedi. Halkın ekonomik anlamda borç batağında olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Milletvekili adayı Efe, “Ne üreticimiz ne de çalışanımız emeğinin karşılığını alamıyor. Herkes cebinde taşıdığı kartların esiri olmuş durumunda. Çalıştığını kazandığını bankadan çekip yine bankaya yatırıyor. Biz bu sömürü düzeni ortadan kaldırmak için geliyoruz” dedi. Halkı CHP gelir korkusu ile korkutarak oy devşirildiğini ifade eden Aksu, “Bu anlamda bütün algı operasyonlarına son vermek için yaptığımız Milli İttifak ile halkımız içerisinde oluşan oyum boşa gidecek korkusu kalmamıştır. Şimdi zaman halka hizmet etme zamanıdır” dedi.

“THY’Yİ SATACAKLAR”

Ülkenin gün geçtikçe hem daha çok fakirleştiğini hem de daha çok borç batağına saplandığını ifade ederek sözlerine başlayan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Bitmez, “2015 yılı bütçesinden faize ödenen rakam 54 Milyar TL. Biz bu rakamları uydurmuyoruz Maliye Bakanlığının resmi sitesinde yer alan verilerdir. Özel sektörle birlikte yılda faize ödenen rakamın 129 milyar. Bunun yanında kamunun yılda çalışanlarına ödediği maaş rakamı ise 119 milyar TL. Ülkemiz faiz kıskacından kurtulmadığı sürece milletimiz sürünmeye mahkumdur. Geçmişte eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan yaptı. Bu işin o kadar da zor olduğunu kimse söylemesin, Türkiye çok zengin bir ülke ve bu faiz musluğunu kesince bin TL ücret alan bir kişinin maaşı otomatik olarak 2 bin TL’ye çıkıyor. Döviz kurundaki 0,50 Kr’lik yükselişten devletin zararı 250 milyar oluyor. Tüpraş ve Telekom’un ilk özeleştirilmesinin ardından daha sonra Danıştay’ın iptal etmesi sonrası her iki kurumun da 3-5 kat fazlasına satıldı. Şimdi de Türk Hava Yolarını bilerek zarar ettiriyorlar ve ucuz fiyata birilerine satacaklar.” dedi.

Son Güncelleme: 27.05.2015 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38