banner28
banner23
banner36

Bilgi ve Kültür Yarışmasının finali Cumartesi günü

Finalde, Maria Anne, Mehmet Akif Ersoy, Ertuğrul Gazi ve Kazım Karabekir Bilgievleri yarışacak

Bilgi ve Kültür Yarışmasının finali Cumartesi günü

Finalde, Maria Anne, Mehmet Akif Ersoy, Ertuğrul Gazi ve Kazım Karabekir Bilgievleri yarışacak

09 Şubat 2018 Cuma 10:17
Bilgi ve Kültür Yarışmasının finali Cumartesi günü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Bilgievleri’nin ikincisini düzenlediği, Ödüllü Bilgi ve Kültür Yarışması’nın finali  Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 4. Sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmanın final mücadelesinde, Maria Anne, Mehmet Akif Ersoy, Ertuğrul Gazi ve Kazım Karabekir Bilgievleri yarışacak. Yarışma öncesinde, finali izlemeye gelen öğrenciler için Hacıvat Karagöz / Evet – Hayır Oyunu sahnelenecek.

20 SORU YÖNELTİLECEK

Uluslararası Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Bilgi ve Kültür Yarışmasının finali 11.30’de başlayacak. Finalde öğrencilere, Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İngilizce, Değerler Eğitimi ve Genel Kültür alanında 20’şer soru yöneltilecek. Eşitlik olması durumunda tüm Bilgievlerine 5’er soru daha sorulacak. Yine eşitlik bozulmazsa ikinci 5 yedek soruya geçilecek. Beraberlik bozulduğu anda yedek soruların sorulması durdurulacak.

HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK

Finalde başarılı olan öğrencilere derecelerine göre hediye çeki ve kupa verilecek.  Birinci olan takımın öğrencileri 350, ikinci olan takımın öğrencileri 300, üçüncü olan takımın öğrencileri 250 ve dördüncü olan takımın öğrencileri ise 200’TL’lik hediye çeki alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38