Bilgievi’nden uğurladık Akademi Lise’de ağırlıyoruz

Bu sene liseye geçen Bilgievleri’nin eski öğrencileri, Akademi Lise’ye kayıt olmak için başvuru yaptı

Bilgievi’nden uğurladık Akademi Lise’de ağırlıyoruz

Bu sene liseye geçen Bilgievleri’nin eski öğrencileri, Akademi Lise’ye kayıt olmak için başvuru yaptı

08 Ocak 2016 Cuma 11:01
  Bilgievi’nden uğurladık Akademi Lise’de ağırlıyoruz
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri’nde, ilkokul ve ortaokul öğrenimleri süresinde hizmet alan öğrenciler bu yıl lise öğrencisi oldular. İzmit ilçesindeki çeşitli liselerde eğitim görmeye başlayan öğrenciler, Akademi Lise’ye kayıt olmak için başvurdu. Ortaokuldayken Bilgievi’ne gelip buradaki ders destek programları ve etkinliklere katıldıklarını belirten öğrenciler, bu sene liseye başladıklarından dolayı Akademi Lise’deki eğitimlere ve etkinliklere katılabileceklerini söyledi.

 

“BİLGİ DESTEK PROGRAMLARI BULUNUYOR”

Öğrencilere Akademi Lise binasını gezdiren birim sorumlusu, öğrencilerin sorularını da cevapladı. Akademi Lise binasında liseli öğrencilerin akademik açıdan üniversiteye hazırlanacağı matematik okulu, fizik okulu, edebiyat okulu, sosyal bilimler okulu ve yabancı diller okulu bulunuyor. Aynı zamanda geniş kitap yelpazesine sahip bir kütüphane, spor salonu, satranç ve zekâ oyunları sınıfı, sanat atölyesi, müzik atölyesi ve bilişim sınıfları lise öğrencilerini bekliyor.

 

“BİLİM VE SANAT ATÖLYELERİ”

Bilgi destek programlarının yanı sıra görsel ve geleneksel sanat eğitimleri, müzik çalışmaları ve halk oyunları eğitimi de verilecek. Bu faaliyetlerle birlikte proje kapsamında şiir ve edebiyat atölyesi, sosyoloji/felsefe atölyesi, tarih ve medeniyet atölyesi ile sinema atölyesi gibi kulüp faaliyetlerinin de bulunması planlanıyor. Ahlak ve maneviyat eksenli çalışmaların da yapılacağı Akademi Lise’de değerler eğitimi ve sosyal faaliyetlere önem veriliyor.

 

BAŞVURULAR 15 OCAK’A KADAR UZATILDI

Öğrenirken, eğlenceli ve eğitici faaliyetlere de yer verilecek olan Akademi Lise için başvurular 15 Ocak’a kadar devam ediyor.

 

Son Güncelleme: 08.01.2016 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38