Bilgievleri yaz etkinlikleri başlıyor

Bilgievleri’nde bu yaz çocukları birbirinden renkli etkinlikler bekliyor

Bilgievleri yaz etkinlikleri başlıyor

Bilgievleri’nde bu yaz çocukları birbirinden renkli etkinlikler bekliyor

14 Haziran 2015 Pazar 11:22
 Bilgievleri yaz etkinlikleri başlıyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri yaz sezonunda da etkinliklerine devam ediyor. 15 Haziran- 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek “Yaz Etkinlikleri” kapsamında Bilgievi’ndeki çocuklar yaz tatilini hem eğlenip, hem de faydalı etkinliklerle değerlendirecek. 

 YAZ BOYUNCA EĞLENCELİ VE EĞİTİCİ AKTİVİTELER

Değerler eğitimi, mental aritmetik, satranç ve akıl oyunları, spor branşları, yüzme okulları, sinema seansları, İngilizce yaz kampı, değerlerle Ramazan yarışması gibi çeşitli yarışma ve turnuvalardan oluşan yaz etkinlikleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievlerinde çocukları bekliyor. Bilgievleri Yaz Etkinlikleri, 10 ilçedeki 15 Bilgievi’nde yaz tatili boyunca devam edecek.

 DEĞERLER EĞİTİMİ

Bilgievlerinde çocuklara bilgi destek programlarının yanı sıra Değerler Eğitimi adı altında manevi değerlerimiz yeni nesillere aktarılıyor. Değerlerimizi, çocukları sıkmadan, yormadan onlara aktarabilmek için, eğlenceli aktiviteler, oyunlar ve yarışmalar düzenleniyor. Yaz etkinlikleri kapsamında bu eğitimler ve aktiviteler devam edecek. Yüzme ve spor etkinlikleri Büyükşehir Belediyesi tesislerinde gerçekleşecek olup, öğrencilerin bu tesislere ulaşımı Bilgievleri tarafından sağlanacak.

 İNGİLİZCE YAZ KAMPI

7-14 yaş arasındaki öğrencileri, Bilgievleri’ndeki eğlenceli İngilizce yaz kampları bekliyor. Öğrenciler arasında oluşturulacak olan gruplar ile çocuklar İngilizce yaz kampına girecek. Günün belli saatlerinde İngilizce okuma, yazma ve serbest zaman etkinlikleri kamp süresince devam edecek. Ayrıca ilimize yurt dışından gelen ve üniversite eğitimlerine ilimizde devam eden uluslar arası öğrenciler tarafından, İngilizce kamplarında çocuklara dil eğitimi verilecek.

 BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Bilgievleri ücretsiz yaz etkinlikleri için kayıtlar devam ediyor. Yaz etkinliklerine katılmak için Kocaeli’de 10 ilçede 15 Bilgievi’den size en yakın Bilgievine başvurabilir ya da 331 13 88 ve 444 11 41 numaralı telefonlardan bilgi alınabilir. Tüm etkinlikler ücretsizdir.

 

Son Güncelleme: 14.06.2015 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38