Bilgievleri’nde TEOG heyecanı

Bilgievleri’nde TEOG deneme sınavları devam ediyor

Bilgievleri’nde TEOG heyecanı

Bilgievleri’nde TEOG deneme sınavları devam ediyor

29 Ocak 2016 Cuma 12:02
Bilgievleri’nde TEOG heyecanı
Bilgi destek programlarının yanı sıra çeşitli kültürel ve sosyal aktivitelerin dönem boyunca devam ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, yarıyıl tatilini de en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlıyor. Bu nedenle Bilgievleri’nde TEOG sınavına hazırlık amacı ile deneme sınavı yapıldı. Bilgievleri’ne kayıtlı 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı sınavda öğrenciler, büyük sınav öncesi kendilerini sınadı.

 

SINAV SİSTEMİNE UYUM SAĞLIYORLAR

Öğrencilerin; başarılarını arttırmaları, sınav sistemine hızlı uyum sağlamaları, kaygılarını en aza indirmeleri ve bireysel başarılarında motivasyon sağlamaları amacıyla düzenlenen sınava 7. sınıflardan 500 ve 8. sınıflardan 550 öğrenci katıldı.

 

DENEME SINAVLARI DEVAM EDECEK

Deneme sınavlarında kendilerini büyük yarışa hazırlayan öğrenciler, çok iyi tecrübe kazandıklarını belirtti. Bilgievleri’nde öğrenciler için yarıyıl tatilinde de devam eden etkinliklerin yanında 7 ve 8. sınıf öğrencileri için TEOG deneme sınavları önümüzdeki hafta pazartesi ve salı günleri tekrar yapılacak. Deneme sınavına katılmak için en yakın Bilgievi’ne başvuru yapılabiliyor.

 

Son Güncelleme: 29.01.2016 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38