Bilim Merkezi’ni 52 bin 924 kişi ziyaret etti

Kocaeli Bilim Merkezi’ne ziyaretler artarak devam ediyor

Bilim Merkezi’ni 52 bin 924 kişi ziyaret etti

Kocaeli Bilim Merkezi’ne ziyaretler artarak devam ediyor

15 Kasım 2015 Pazar 12:08
Bilim Merkezi’ni 52 bin 924 kişi ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından nisan ayında açılışı yapılan Kocaeli Bilim Merkezi ziyaretçi akınına uğruyor. Her yaştan vatandaşın gerek sergilere gerekse atölyelere olan ilgisi görülmeye değer. Açılışından bu yana geçen sürede 52 bin 924 kişi Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.

 

BİLİMİN SULTANLARI SERGİSİNE İLGİ

Hafta sonları ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik atölye çalışmalarıyla gençlere bilimi sevdiren Kocaeli Bilim Merkezi’nde bulunan Bilimin Sultanları Sergisi büyük ilgi görüyor. Yerli düzenek üretmeye de başlayan Kocaeli Bilim Merkezi her ay farklı bir etkinlik düzenlemeyi de ihmal etmiyor.

 

YENİ GALERİ HAZIRLANIYOR

Doğa olaylarının anlatıldığı “Dinamik Dünya” galerisinin de yakında ziyaretçilere açılması planlanıyor. Dinamik Dünya galerisinde bulunan düzeneklerde mevsimlerin oluşumu, güneş ışınlarının dünyaya geliş açısı ve bitkilerin oksijen üretmesi gibi olaylar görülebilecek.

 

TOPLAM 52 BİN 924 KİŞİ

Açılışından bu yana geçen sürede toplam 52 bin 924 kişi Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etti. Haftanın 6 günü açık olan Kocaeli Bilim Merkezi farklı etkinlik ve atölyelerle çalışmalarına devam edecek. Çalışmalar ve atölyeler hakkında detaylı bilgi 0 262 325 75 59 No’lu telefondan alınabiliyor.

Son Güncelleme: 15.11.2015 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38