Bilimle sanat Bilim Merkezi’nde buluşacak

Kocaeli Bilim Merkezi 19-20 Eylül tarihleri arasında 8 farklı atölye etkinliği yapacak

Bilimle sanat Bilim Merkezi’nde buluşacak

Kocaeli Bilim Merkezi 19-20 Eylül tarihleri arasında 8 farklı atölye etkinliği yapacak

14 Eylül 2015 Pazartesi 11:17
Bilimle sanat Bilim Merkezi’nde buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Bilim Merkezi, 19-20 Eylül tarihlerinde düzenlenecek tasarım atölye çalışmaları ile bilimle sanatı buluşturacak. 5 yaş üzeri isteyen herkesin ücretsiz katılabileceği atölye çalışmaları Kocaeli Bilim Merkezi’nde 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

8 FARKLI ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPILACAK

Bilimi sanatla buluşturacak olan tasarım atölyeleri etkinliği eğitmenler eşliğinde yapılacak. 8 farklı atölyede yapılacak olan uygulamaların yanı sıra 3 adet alan düzeneğinde katılımcılar bağımsız olarak çalışabilecek. Kendi Mumunu Yap, Origami, Tshirt Boyama ve Tasarım, Mancınık, Makedo, Taş Boyama ve Tasarım, 3 Boyutlu Cisimler ve Köpük, Ressam Robot atölyelerinde etkinlikler 20 dakika sürecek. Katılımcılar istedikleri atölye çalışmalarına katılabilecek.

ÜÇ AYRI DÜZENEKTE VAKİT GEÇİREBİLECEKLER

Katılımcılar alanda serbest olarak kullanılabilecekleri; Misket Yolu, Köpük Çıkartma ve Boyama Perdesi adlı düzeneklerde vakit geçirebilecek.

Son Güncelleme: 15.09.2015 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38