banner28
banner23
banner36

Büyükakın, Kocaeli Barosu’nu ziyaret etti

Başkan Büyükakın, Kocaeli Barosu’na iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükakın, Kocaeli Barosu’nu ziyaret etti

Başkan Büyükakın, Kocaeli Barosu’na iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 11:12
Büyükakın, Kocaeli Barosu’nu ziyaret etti

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir ve yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Samimi geçen görüşmede kentte dair fikir alışverişi yapılırken, şehrin daha yaşanabilir olması için izlenecek gelişmelerde ele alındı. Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanlarında olan ve Kocaeli’nin değerine değer katacak projelerin kentin dinamikleri ile akademik odaların katkılarıyla hayata geçirilmesinin önemine bir kez daha vurgu yapılan görüşmede Başkan Büyükakın, “Kocaeli Baromuza göreve geldiğimizde bizlere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmişlerdi. Biz de kendilerine iadeyi ziyaret yaparken, kentle alakalı görüş alışverişimizi bir kez daha yaptık. Ortak akılla Kocaeli’yi ve ülkemizi kalkındırmakla beraber daha yaşanabilir bir şehir olması için çalışmaya devam ediyoruz” açıklaması yaptı.

“HALKIMIZIN DAHA MUTLU OLDUĞU BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Nazik ziyaretleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür eden ve görevlerinde bir kez daha başarılar dileyen Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza bize gösterdiği ilgi ve hassasiyet için teşekkür ederim. Kocaeli’nin her anlamda gelişmesi için bize düşen her türlü görevi yapmaya da hazırız” ifadelerini sarf etti. Görüşmede hazır bulunan yönetim kurulu üyelerinden gelen soruları da içtenlikle cevap veren Başkan Büyükakın, “Şehrimizin ilerlemesi ve halkımızın daha mutlu olduğu bir yaşam için çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38