Büyükşehir ailesi Spor Şenliği’nde buluşacak

Büyükşehir Belediyesi 10. Birimlerarası Spor Şenliği, 21 Nisan-6 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek

Büyükşehir ailesi Spor Şenliği’nde buluşacak

Büyükşehir Belediyesi 10. Birimlerarası Spor Şenliği, 21 Nisan-6 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek

13 Nisan 2014 Pazar 14:43
Büyükşehir ailesi Spor Şenliği’nde buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Birimlerarası Spor Şenliği’nin bu yıl onuncusu düzenlenecek. Futbol, Masa Tenisi, Basketbol, Satranç ve Voleybol branşlarından oluşan Spor Şenliği, 21 Nisan-6 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

 

TURNUVA MERKEZLERİ

Spor Şenliği çerçevesinde oynanacak branş maçlarına Büyükşehir Belediyesi’nin spor tesisleri ev sahipliği yapacak. Futbol turnuvası Yahya Kaptan Ferruh Duygu Spor Tesisi’nde, voleybol branşının maçları ise 50. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. KBB Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü Basketbol Sahası, basketbol maçlarına ayrılırken, Masa Tenisi branşının maçları Seka Sporcu Eğitim Merkezi Salonu’nda, satranç turnuvaları ise Gençlik Merkezi’nde oynanacak.

 

FİKSTÜR ÇEKİMİ HAFTAYA ÇARŞAMBA

Spor Ligi’nin fikstür çekimi önümüzdeki hafta çarşamba günü Sivil Toplum Merkezi’nde yapılacak. Takım sorumluları turnuva öncesinde bir araya gelerek seçtikleri branşların kura çekimini gerçekleştirecek.

 

TURNUVANIN KURALLARI ANLATILACAK

Kura çekimine Spor Şenliği tertip komitesi ve takımların temsilcileri katılacak. Bu esnada takım temsilcilerine komite tarafından turnuvanın kuralları anlatılacak.

 

Son Güncelleme: 13.04.2014 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38