Büyükşehir çalışanlarına aile ve çocuk eğitimi

Eğitmen Ürpekli tarafından 'Aile ve Çocuk Eğitimi' konulu eğitim semineri verildi

Büyükşehir çalışanlarına aile ve çocuk eğitimi

Eğitmen Ürpekli tarafından 'Aile ve Çocuk Eğitimi' konulu eğitim semineri verildi

13 Aralık 2015 Pazar 12:05
Büyükşehir çalışanlarına aile ve çocuk eğitimi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü'nün personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda eğitmen Aliye Horuz Ürpekli tarafından personele 'Aile ve Çocuk Eğitimi' konulu eğitim verildi.

 

ÇOCUKLARIN KISKANMALARI DOĞAL

İnteraktif bir şekilde verilen eğitimde, katılımcılara ebeveynlerin çocuklarıyla yaşadıkları sorunlar aktarıldı. Aliye Horuz Ürpekli tarafından sorulan sorulara çözüm önerileri ve çözüm yolları sunuldu. Kardeşlerin küçük yaşta birbirlerini kıskanmalarının doğal olduğunu söyleyen Ürpekli, bunun çözüm yolunun da çocuğun bu doğallığı anlamasında olduğunu ifade etti. Çocukların okul başarısında ailenin oynadığı role de değindi.

 

OTORİTE YERİNE SEVGİYİ TAHSİS EDİN

Aile içi iletişimin öneminin yanı sıra aile içi iletişimde otorite yerine sevginin tesis edilmesi gerektiğini vurgulayan Ürpekli, aile içi ilişkilerde tutarlı davranmanın ne kadar önemli bir şey olduğunu verdiği örneklerle katılımcılara aktardı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan eğitime özellikle kadın çalışanlardan talep oldukça yoğun oldu.​

Son Güncelleme: 13.12.2015 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38