Büyükşehir misafirlerini yolcu etti

23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Kocaeli’ne gelen dünya çocukları ülkelerine dönerken duygusal anlar yaşandı

Büyükşehir misafirlerini yolcu etti

23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Kocaeli’ne gelen dünya çocukları ülkelerine dönerken duygusal anlar yaşandı

27 Nisan 2014 Pazar 17:21
Büyükşehir misafirlerini yolcu etti

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı kapsamında ülkemize gelen çocuklar ülkelerine döndü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın da evlerinde ağırladıkları çocukları yolcu etti.

EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLANDILAR

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı kapsamında şehrimize çeşitli ülkelerden gelen çocuklar, şenlik süresince doyasıya eğlendi. Ülkelerinin kültürlerini tanıtan öğrenciler, aynı zamanda kaldıkları evlerde de ülkemize ait kültürleri tanıma fırsatı buldu. Çok sayıda Türkçe kelime öğrenen dünya çocukları, yöresel oyunlarını da Çocuk Şenliği kapsamında seyircilerle buluşturdu. Çocuklar şenlik boyunca hem eğlendirdi, hem de kendileri de eğlendi.

ÖZAK VE BÜYÜKAKIN YOLCU ETTİ

23 Nisan Uluslararası Çocuk Fuarı kapsamında ülkemize Tataristan’dan gelen Renata Latipova ve Bella Kroneri’yi misafir eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın da minik misafirlerini yolcu etti. Duygu dolu dakikaların yaşandığı anlarda çocuklar ömür boyu dostluk kurdukları misafirlerinden güçlükle ayrıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

23 Nisan Uluslararası Çocuk Fuarı kapsamında ülkemize gelen çocuklar doyasıya eğlendikleri Kocaeli’den ayrılırken duygusal anlar yaşadı. Bu süre içerisinde kaldıkları ailelerle sıkı bir ilişki kuran çocuklar birbirlerinin adreslerini alarak aralarındaki bağı koparmayacaklarına söz verdi. Dünya çocukları ile onları evlerinde misafir eden çocuklar, ayrılık vakti geldiğinde gözyaşlarını tutamadı.

Son Güncelleme: 27.04.2014 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38