banner28
banner23
banner36

Büyükşehir'de afet eğitimi yapıldı

Büyükşehir Belediyesi çalışanları afet durumunda yapılacaklar ve alınacak önlemler konularında eğitim aldı

Büyükşehir'de afet eğitimi yapıldı

Büyükşehir Belediyesi çalışanları afet durumunda yapılacaklar ve alınacak önlemler konularında eğitim aldı

14 Aralık 2014 Pazar 14:19
Büyükşehir'de afet eğitimi yapıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen tarafından ''Afet Durumunda Yapılması Gerekenler'' konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. Büyükşehir çalışanları muhtemel bir afet durumunda ne yapmaları gerektiği konularında Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen ve Uzman Psikolog Tülin Çizer'den afet sonrası insanlarda oluşacak travma çeşitleri, psikolojik ve ruhsal rahatsızlıklarla ilgili bilgi aldı.

BİZİ SADECE KENDİ HAZIRLIĞIMIZ VE BİLGİMİZ KORUR
Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen, afetlere karşı alınacak önlemler, ikazlar, afet bilinci, tehlike ve riskleri anlattı. ''Afetin ilk dakikalarında herkes kendi başınadır. Bizi sadece kendi hazırlığımız ve bilgilerimiz koruyacaktır'' diyen Sivil Savunma Uzmanı Şen, Büyükşehir çalışanlarını uyardı.

AFETTEN SONRA İNSAN ÜZERİNDE OLUŞAN SORUNLAR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği programda Uzman Psikolog Tülin Çizer afet sonrası insanlarda oluşacak travmalar, travma çeşitleri, psikolojik ve ruhsal rahatsızlıklardan bahsetti. Büyükşehir çalışanlarının sorularını yanıtlayan Tülin Çizer, ''Kendinize zaman tanıyın, eğer 3 ay içinde sorununuz hala devam ediyorsa psikolojik yardım almayı ihmal etmeyin'' diyerek eğitimini bitirdi.

Son Güncelleme: 15.12.2014 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38