banner28

Büyükşehir’de sosyal dengeler 2017 sonuna kadar ödenecek

Büyükşehir’de görev yapan memur personelin sosyal denge ödemeleri, imzalanan ek protokolle 31 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek

Büyükşehir’de sosyal dengeler 2017 sonuna kadar ödenecek

Büyükşehir’de görev yapan memur personelin sosyal denge ödemeleri, imzalanan ek protokolle 31 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek

23 Ekim 2015 Cuma 11:30
Büyükşehir’de sosyal dengeler 2017 sonuna kadar ödenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubesi arasında memur personeli ilgilendiren ‘’sosyal denge sözleşmesi ek protokolü’’ imzalandı. 2016-2017 yıllarında da personele sosyal denge verilmesini kapsayan ek protokol Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile şube başkanı Sadican Aygen arasında imzalandı. Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ile şube başkanı Aygen, düzenlenen bir toplantıyla personele protokole ilişkin bilgi aktardı.

 SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ EK PROTOKOL

Büyükşehir’de görev yapan memur personele yönelik sosyal denge sözleşmesi, 31 Aralık 2015 tarihinde sone eriyordu. Büyükşehir ile sendika arasında yürütülen görüşmeler sonucunda ek bir protokol ile sosyal denge ödemeleri 31 Aralık 2017 tarihine kadar uzatıldı. Ek protokolde personelin mevcut hakları korundu.

 BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Başkan Karaosmanoğlu ile şube başkanı Aygen tarafından imzalanan protokol, düzenlenen bir toplantıyla personelle paylaşıldı. Büyükşehir Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş ile şube başkanı Aygen, ek protokole ilişkin bilgi aktardı. Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Aygen, öncelikle sosyal denge ödemelerinin ek protokolle 2017 yılı sonuna kadar uzatılması nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 MEMUR DOSTU OKUMUŞ

Geçmişte Büyükşehir’de genel sekreterlik görevlerinde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Rize Valisi Ersin Yazısı ve Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a kendilerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Aygen, Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş’un da memur dostu olduğunu ifade etti. Büyükşehir’de görev yapan memur kadrosunu yakından ilgilendiren sosyal denge sözleşmesinin ek protokol ile 2017 yılı sonuna kadar mevcut haklarla korunduğuna dikkat çeken şube başkanı Aygen, bunun çok önemli bir kazanım olduğuna dikkat çekti.

 EN YÜKSEK SOSYAL DENGE BİZDE

Toplantıda söz alan Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, Büyükşehir’in her zaman çalışanın yanında olduğunu söyledi. Büyükşehir’in 8 bin 500’ün üzerinde personeliyle büyük bir aile olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, ‘’Bu yılın sonunda sona erecek sözleşme, ek protokolle 2017 sonuna kadar uzatıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye genelinde en yüksek sosyal denge ödemesi yapan kurumdur. Bu nedenle de diğer kurumlardan birçok kişi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmak istemektedir. Büyükşehir personeli ise kamuya en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmaktadır’’ şeklinde konuştu.

 ÜYE PERSONELE % 20 İNDİRİM

Öte yandan Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Aygen, sendika ile VM Medical Park Hastanesi arasında protokol imzalandığı bilgisini verdi. Buna göre Bem-Bir-Sen üyesi personel, Medical Park’taki ayakta veya yatarak tedavilerinde % 20 indirimden yararlanacak. Medical Park yetkilileri de, konuyla ilgili bilgilendirme yapmak üzere salonun girişinde stant açtı.

 

Son Güncelleme: 23.10.2015 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38