banner28
banner23
banner36

Büyükşehir’de yeni atamalar

Büyükşehir Belediyesi’nde yeni kurulan 2 daire başkanlığına atamalar yapıldı

Büyükşehir’de yeni atamalar

Büyükşehir Belediyesi’nde yeni kurulan 2 daire başkanlığına atamalar yapıldı

10 Eylül 2022 Cumartesi 10:52
Büyükşehir’de yeni atamalar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yeni kurulan 2 daire başkanlığına atamalar yapıldı. Yeni kurulan Dış İlişkiler ve Sivil Toplum Daire Başkanlığı’na halen Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Sebahattin Yamak atandı. Yamak’tan boşalan Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı görevine ise halen Taşınmaz Mallar Şube Müdürlüğü görevini yürüten Yavuz Tilki vekâleten atandı. Büyükşehir bünyesinde kurulan bir diğer birim olan Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı görevine ise Derince Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Adnan Pala getirildi. Kentsel dönüşüm alanında tecrübe sahibi olan Pala, daha önce İzmit Belediyesi’nde de teknik konulardan sorumlu başkan yardımcılığı görevini yapmıştı.

Sabahattin Yamak kimdir?

1984 yılında Ağrı-Patnos ta doğdu. İlköğrenimini Körfez, orta ve lise öğrenimini İzmit İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2003 yılında Sakarya Ünv. Geyve MYO İnşaat Teknikerliği bölümünden, 2011 yılında Anadolu Ünv. İşletme Fakültesinden mezun oldu. Yüksek lisansını KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Tasarımı ve Bilişim Teknolojileri alanında (Kentsel Dönüşüm ve Kocaeli Örnekleri konulu ödeviyle ) 2020 yılında tamamladı. Çeşitli şirketlerde müşavir kontrolör ve şantiye şefliği görevlerinde bulunduktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde 2007 yılında AYKOME arazi personeli olarak göreve başladı. Sırası ile AYKOME’de 2008 yılında Arazi kontrol Şefliği ve 2009-2012 yılları arasında Şube Müdürlüğü, 2012-2020 yılları arasında Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2020 yılından bu yana Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yavuz Tilki kimdir?

1978 yılında İzmit'te doğdu. İlk ve orta eğitimini Körfez’de, lise eğitimini ise Ankara Tapu ve Kadastro Meslek lisesinde tamamladı. 2003’te KOÜ İnşaat Bölümünden, 2005’te Harita Bölümünden, 2008’de Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1997-1999 yıllarında Ordu Gölköy ilçesinde Kadastro Müdürlüğünde Kadastro Memuru olarak göreve başladı. 1999-2010 yılları arasında Kocaeli Kadastro Müdürlüğü’nde ve Beşiktaş Kadastro Müdürlüğünde Teknik personel ve Mühendis olarak görev yaptı. 2010 yılında görevde yükselme sınavı ile Kontrol Mühendisi olarak Zonguldak Kadastro Müdürlüğüne atandı. 10/11/2010 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesine kurumlar arası geçiş yaparak, Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı Taşınmaz Mallar Şube Müdürlüğünde Harita Mühendisi olarak görevini devam ettirirken, 2012 yılında Kadastro Servis Şefi olarak atandı. 2015 yılı Kasım ayından İtibaren Taşınmaz Mallar Şube Müdürlüğü görevini devam ettiriyordu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Adnan Pala kimdir?

1973 Kelkit Gümüşhane doğumlu. 1976 yılında ailesi ile birlikte Kocaeli’nin Derince ilçesine yerleşmiş olup halen Derince’de ikamet etmektedir. İlk, orta ve lise öğrenimini Derince’de tamamlayıp, 1992 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Harita Kadastro Bölümünü tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans programından mezun oldu. 1992–94 yılları arasında özel bir harita firmasında görev yaptı. 1995-2014 yılları arasında Derince Belediyesi’nde personel, şef, müdür ve son olarak başkan yardımcılığı görevini ifa etti. 2014 yılı itibariyle İzmit Belediyesi’nde teknik birimlerden sorumlu başkan yardımcısı görevini üstlendi. 31 Mart 2019’da yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Derince Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Pala Evli ve 3 çocuk babasıdır.

YENİ GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ

Yapılan atamaların ardından Genel Sekreter Yardımcılarına bağlı dairelerde şu şekilde belirlendi;

Genel Sekreter Yardımcısı (Gökmen MENGÜÇ)

- Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı

- Emlâk ve İstimlâk Dairesi Başkanlığı

- Fen İşleri Dairesi Başkanlığı

- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı

- Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı

- Ulaşım Dairesi Başkanlığı

Genel Sekreter Yardımcısı (Dr. Hasan AYDINLIK)

- Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı

- Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı

- Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı

- Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı

- Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı

- Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı

- Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

- Sivil Savunma Uzmanlığı

Genel Sekreter Yardımcısı (Sadık UYSAL)

- Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

- Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

- Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı

- İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

- İtfaiye Dairesi Başkanlığı

- Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı

- Zabıta Dairesi Başkanlığı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38