banner28
banner23
banner36

Büyükşehir’den muhtarlara kırtasiye desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin 12 ilçesinde bulunan muhtarlara kırtasiye desteği sağladı

Büyükşehir’den muhtarlara kırtasiye desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin 12 ilçesinde bulunan muhtarlara kırtasiye desteği sağladı

26 Ekim 2015 Pazartesi 10:46
Büyükşehir’den muhtarlara kırtasiye desteği
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki mahalle ve köy muhtarlarına kırtasiye malzemesi yardımı gerçekleştirdi. Kocaeli’de yer alan 229 mahalle ve 243 köy muhtarlığı olmak üzere 502 muhtarlığa çeşitli kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

 

6 KALEM MALZEME

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kırtasiye yardımı kapsamında muhtarlara 6 kalem kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Bu kapsamda 502 adet stampa mürekkebi, 502 düzine tükenmez kalem, 502 düzine pilot kalem, 501 paket 100’lü şeffaf dosya, 1000 adet klasör ve 742 koli A4 fotokopi kağıdı köy ve mahalle muhtarlarına ulaştırıldı.

 

BİR YILLIK İHTİYAÇ KARŞILANIYOR

Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş yaptığı açıklamada, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na yapılan bu yardımdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yardımlar sayesinde muhtarlarımızın bir yıllık kırtasiye ihtiyaçları giderilmiş oluyor‘’ dedi.

 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Kırtasiye malzemelerini teslim alan Akçakoca Mahallesi Muhtarı Selami Şener yapılan yardımların çok yerinde ve yararlı olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti. Şener, ’’Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na muhtarlarımızı yalnız bırakmadığı ve desteklediği için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38