Büyükşehir'den ücretsiz atçılık eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla Çınarlıdere mesire alanında, ücretsiz atçılık eğitimi verilecek

Büyükşehir'den ücretsiz atçılık eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla Çınarlıdere mesire alanında, ücretsiz atçılık eğitimi verilecek

14 Aralık 2014 Pazar 14:00
Büyükşehir'den ücretsiz atçılık eğitimi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal projelerinden bir tanesi daha başlatıyor. Çınarlıdere mesire alanında başlatılacak projeyle, vatandaşlarımıza dönük ücretsiz atçılık eğitimi yapılacak. Vatandaşların katıldığı yürüyüş programında projeyi anlatan Başkan Karaosmanoğlu'na, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Başkan Danışmanı Nermin Tol ve vatandaşlar eşlik etti.

 

HALKIMIZ ATÇILIK SPORUNU SEVECEK

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ücretsiz atçılık eğitimi projesini, uluslararası FEI antrenörü ve lisanslı binici olan Fatma Onan organize edecek. 22 Aralık'ta eğitimlerin başlaması planlanırken, halkımızın rezervasyonla bu projeye dahil olabilecekleri belirtildi. Yoğun bir talebin olması beklenen projede ilk etapla 3 atla hizmet verilecek. İlerleyen zamanlarda atların sayısının artması planlanırken, çocukların ve gençlerin daha fazla ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yürüyüş öncesi yaptığı konuşmada " Bu sporu ve eğitim hizmetini her ilçemize yaymayı hedefliyorum. İlk etapta Derince Çınarlıdere mesire alanında başlatıyoruz. Halkımızı atlarla buluşturacağız. At sevgisini çocuklarımıza, gençlerimize ve halkımızın tüm fertlerine aşılamak istiyoruz. Bu projenin olgunlaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

BAŞKAN ELLERİYLE AT BESLEDİ

 

Çınarlıdere'de yapılan yürüyüşe Atçılık sporunun önde gelen isimleri de katıldı. Uluslararası antrenör ve binici olan Hasan Şentürk, Sencer Horasan, Ferhat Yavaş, Beytullah Hüseyinoğlu, Figen Deliormanlı ve Sencer Can, Başkan Karaosmanoğlu'nu Çınarlıdere'nin doğal güzellikleri arasında yapılan yürüyüşte yalnız bırakmadılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, proje kapsamında hizmet verecek atlardan bir tanesini kendi elleriyle beslemeyi de ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 15.12.2014 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38