Buz Pateni kursları ücretsiz

Büyükşehir Olimpik Buz Sporları Tesisi'nde verilen ücretsiz kurslara çocuklar akın etti

Buz Pateni kursları ücretsiz

Büyükşehir Olimpik Buz Sporları Tesisi'nde verilen ücretsiz kurslara çocuklar akın etti

05 Kasım 2014 Çarşamba 11:29
Buz Pateni kursları ücretsiz
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz hale getirdiği buz pateni ve hokey kursları başladı. Ücretsiz kurslardan 4 ile 11 yaş arasındaki çocuklar yararlanıyor. Kursların ücretsiz hale getirilmesinden büyük mutluluk duyan çocuklar; Olimpik Buz Sporları Tesisi'ne adeta akın etti.

 

HALKI SEVİNDİREN KARAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, daha önce 70 TL olan buz pateni ve hokey kurslarını, geçtiğimiz ay aldığı bir kararla ücretsiz hale getirdi. Başvuru süresinin tamamlanmasının ardından kurslar geçtiğimiz hafta sonu itibariyle başladı. 

 

ÇOCUKLARI SEVİMLİ PANDA KARŞILADI

Ücretsiz kurslara kayıt yaptıran çok sayıda çocuk derslere adeta koşarak geldi. Çocukları piste Büyükşehir Belediyesi'nin sevimli sporcu pandası karşıladı. Daha sonra eğitmenleriyle bir araya gelen miniklere buz sporuyla ilgili teknik bilgi verildi. Öğretmenlerini can kulağıyla dinleyen çocuklar, kendilerine verilen patenleri giyerek buz üstünde durmaya çalıştı.  Kısa sürede buza alışan çocuklar, sevimli panda ile de buz üzerinde eğlenceli dakikalar geçirdi. 

 

VELİLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR 

Öğrenci velileri ise, Büyükşehir Belediyesi'nin kursları ücretsiz hale getirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Velililer, çocuklarının böylesine gözde bir spor dalını, Türkiye'nin en önemli Buz Sporları Tesislerinden birinde, öğrendiklerini kaydederek, "Kursların ücretsiz hale getirilmesi ise tabii ki biz aileler için çok önemli. Çocuklarımız kaliteli bir spor tesisinde ve uzman eğitmenler gözetiminde ücretsiz spor eğitimi alıyor. Bu önemli fırsat için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyoruz"  şeklinde konuştu. 

 

SEANS VE SAATLERİ

Buz Pateni ve Buz Hokeyi branşlarının ücretsiz kursları Büyükşehir Belediyesi'nin Olimpik Buz Sporları tesisinde veriliyor. Çocuklar, hafta sonları 10.00 ile 13.00 arasında ücretsiz kurslardan yararlanabiliyor. Kurslara  4-6; 7-9 ve 9-11 yaş gruplarındaki çocuklar katılabiliyor. 

 

TÜRKİYE'NİN GÖZDE TESİSİ

Olimpik Buz Sporları Tesisi; ulusal ve uluslar arası birçok müsabakaya ev sahipliği yapıyor. Tesis, bu özelliği nedeniyle Kocaeli'nin yanı sıra Türkiye'nin de en gözde tesisleri arasında yer alıyor. Tesis haftanın her günü hizmet veriyor.. Halk seansları haftanın her günü 10.00 ile 16.00 arasında gerçekleştiriliyor. Halk seansının ücreti; Çarşamba ve Cuma günleri 3.5 TL diğer günler  ise 6 TL. Olimpik Buz Sporları Tesisi'nin 226 60 83 nolu telefonundan rezervasyon yaptırılabiliniyor. Ayrıca tesisten yararlanmak isteyen gruplara, grup indirimi uygulanıyor. 16.00'dan sonra ise Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü'nün Buz Hokeyi, sürat ve artistik paten branşlarının çalışmaları başlıyor.
Son Güncelleme: 05.11.2014 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38