Buz pateni ve havuzlar bayramda ücretsiz

Büyükşehir'in buz pateni bayramda ücretsiz olacak, havuzlar da bayram boyunca hizmet verecek

Buz pateni ve havuzlar bayramda ücretsiz

Büyükşehir'in buz pateni bayramda ücretsiz olacak, havuzlar da bayram boyunca hizmet verecek

21 Eylül 2015 Pazartesi 10:25
Buz pateni ve havuzlar bayramda ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Olimpik Buz Sporları Tesisi ile Yüzme Havuzları, 24-27 Eylül tarihleri arasındaki Kurban Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. Şirintepe Mah. D-100 Karayolu üzerindeki Olimpik Buz Sporları Tesisi, 10.00 ile 19.00 saatleri arasında bayram boyunca açık olacak. Buraya gelen vatandaşlara paten ve kaskları tesis yetkilileri tarafından temin edilecek.

HAVUZLAR 18.00'E KADAR AÇIK OLACAK

Büyükşehir Belediyesi'nin yüzme havuzları ise Kurban Bayramı'nda 09.00-18.00 arasında hizmet verecek. Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Sanayi Mahallesi No. 38 adresinde yer alan yüzme havuzu erkeklere, Cumhuriyet Mah. Gazi Sok. İzmit adresindeki yüzme havuzu ise bayanlara hizmet verecek. Bayramda havuzlardan yararlanmak isteyen vatandaşların yüzme havuzu başvuru formunu doldurması gerekiyor. Formlara, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerindeki "Spor Tesisleri Program Saatleri" linkinden ulaşılabilinir. Formlar bunun yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Plaj Yolu Yüzme Havuzu ile Körfez Sanayi Mahallesi'ndeki havuzdan da elde edinilebilinecek. Vatandaşlar havuzlarla ilgili 335 02 49 (Vinsan Tesisleri'ndeki havuz) ve 226 77 25 (Plaj Yolu'ndaki havuz)nolu telefonlardan ayrıca bilgi alabilir.

HAVUZLAR 30 EYLÜL'E KADAR AÇIK

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Sanayi Mahallesi ve Plaj Yolu'ndaki yüzme havuzları 30 Eylül Çarşamba gününe kadar hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca Olimpik Buz Sporları Tesisi'ndeki halk seanslarının saatlerinde uzatma yapıldı. Çarşamba ve cuma günlerinde 10.00-16.00 olan halk seansı yapılan düzenleme ile 10.00- 19.45 olarak belirlendi. ​

Son Güncelleme: 23.09.2015 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38