Cengiz Topel’den her yere 99 TL

Anadolu Jet’in kampanyası ile Ankara 39, Türkiye’nin diğer noktaları 99 TL

Cengiz Topel’den her yere 99 TL

Anadolu Jet’in kampanyası ile Ankara 39, Türkiye’nin diğer noktaları 99 TL

08 Nisan 2014 Salı 11:45
Cengiz Topel’den her yere 99 TL

 

Anadolu Jet’in, Kocaelililer için sunduğu avantajlı uçuş tarifesi devam ediyor. Cengiz Topel Havaalanı’ndan Kıbrıs’la birlikte 13 kente her şey dahil 99 TL’ye uçmak mümkün. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan’la bir araya geldi.

 

HER ŞEY DAHİL 99 TL

Kocaeli’den her gün uçuşların başladığını söyleyen Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan, sadece 99 TL’ye Türkiye’nin birçok bölgesine gidilebildiğini söyledi.

 

ANKARA 39 TL

Ankara uçuşlarının 39 TL olduğunu vurgulayan Doğan, “31 Mayısa Kredi Kartı ödeme bölümünde Promocode kısmına KOCAELİ yazdığınızda Türkiye’nin dört bir yanına Her Şey Dahil 99 TL ye uçabilirsiniz” dedi.

 

CENGİZ TOPEL’E OTOBÜS SEFERLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Anadolu jet’in yaptığı kampanyanın oldukça isabetli olduğunu ve Cengiz Topel’den uçuşların artması için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin çeşitli yerlerinden Cengiz Topel Havaalanı’na otobüs seferleri başlattıklarını belirtti.

 

 


Son Güncelleme: 08.04.2014 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38