Ceyhan; FTÖ Terör örgütüdür

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık basın açıklamasında paralel yapı operasyonu ile düşündüklerini paylaştı. Ceyhan “FETÖ Terör Örgütüdür” dedi.

Ceyhan; FTÖ Terör örgütüdür

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık basın açıklamasında paralel yapı operasyonu ile düşündüklerini paylaştı. Ceyhan “FETÖ Terör Örgütüdür” dedi.

04 Haziran 2016 Cumartesi 15:36
Ceyhan; FTÖ Terör örgütüdür

 

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık basın açıklamasında paralel yapı operasyonu ile düşündüklerini paylaştı. Ceyhan “FETÖ Terör Örgütüdür” dedi.

FETÖ’nün terör örgütü olduğunu vurgulayan Ceyhan, “Şuanda Türkiye doğu ve güneydoğuda PKK terörü başta olmak üzere bir operasyon düzenliyor. PKK her türlü çirkefliğe başvursa da bölge halkı devletinin yanında yer almaktadır. Devletimiz eli silahlı teröristlerle mücadele ederken diğer yandan ise Kırmızı kitap listesine giren FETÖ Terör Örgütüyle mücadele etmektedir. 3 Gün önce ilimizde de yaklaşık 80 kişi gözaltına alındı. Adliye süreç devam ediyor. FETÖ bir terör örgütüdür. FETO’nün terör örgütü ilan edildiği tarihten itibaren onlarla ilişkiyi kesmeyen para aktaran, yardım yataklık eden, destek olan ne kadar kişi veya kurum varsa bu operasyonlar adalet ve emniyet olarak devam edilecek. Adaletin tecelli etmesi adına yürüyen soruşturmaya zarar gelmemesi adına isimleri telaffuz etmiyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDECEKTİR

Paralel Yapı’nın Kocaeli İmamı olarak bilinen Mehmet Akif Saka hakkında konuşan Ceyhan, adaletin tecelli edeceğini görenler kaçmak suretiyle kendini kurtarmaya çalışmaktadır. Yerel basında çıkan haberlerde şu isimlere de sıra gelecek mi diye haber yapanlar hakkında arkadaşlarımız hukuki adımlarını atacaklardır.  Süreci bu saatten sonra öyleydi böyleydi. Şu isimdi bu isimdi diye konuşmayı bir il başkanı olarak yargının bağımsızlığına müdahale etmemek adına doğru bulmuyorum” dedi.

 

BAŞBAKANIMIZ DAKİK BİRİ

Ankara’da ki temasları hakkında konuşan Ceyhan, “Geçtiğimiz gün Ankara’da temaslarımız oldu Başbakanımız Binali Yıldırım ile görüştük. Kendisinin en önemli özelliklerinden biri bence dakik olması 09:00’da randevu verdi. Tam 09:00’da kendisiyle görüştük. Dakik olması bir lider için çok güzel bir özelliktir” dedi.

 

MARDİN KARDEŞ İL OLDU

Ankara’da ki toplantıları hakkında bilgi veren Ceyhan “Büyükşehir ve İl Başkanları toplantısında Ramazan ayı ve sonra aylarda kardeş il uygulamasına gidildi. Bizede Mardin ili kardeş il olarak gösterildi. Bu süreçte Mardin İl Başkanımız bize ihtiyaçlarını aktardığında bizlerde elimizden gelen ihtiyaçlarını Kocaeli İl Teşkilatı olarak göstereceğiz. Başbakanımızla görüştüğümüzde Kocaeli’ye sevgiler gönderdi. Bize “kısmetse 30 Haziran’da Osman Gazi Köprüsünün açılışında görüşürüz” dedi” diye konuştu.

 

RAMAZAN AYI PROGRAMI

Ramazan ayında Kocaeli teşkilatlarının plan programları hakkında kısa bilgi veren Ceyhan, “12 İlçe teşkilatımız var. Her birinin kendi içerisinde ‘gönül sofraları” dediğimiz ihtiyaç sahipleri ailelerimiz hem iftar olarak hemde iftardan ailelerimize gidilmesini teşkilat olarak belirledik. Her yöneticimizin en az 3 ile 5 tanesinin gönül sofraları programının yönetmesini uygulamasını istiyoruz. Önümüzdeki Cumartesi günü 11 Haziran’da Kocaeli STK’ları İftar programımızı gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 500 kişilik katılım bekliyoruz.  Yine 24 Haziran’da İl Başkanlığı iftarı gerçekleştireceğiz. Kentimizde ve ülkemizde hayırlı bir ramazan gerçekleşmesini diliyoruz. Ramazan Bayramı’na ülkemizin bu terör belasından kurtulmuş olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

VATANDAŞIN SAĞ DUYUSUNA BIRAKIYORUM

Ceyhan son olarak,  sözde ermeni soykırım tasarısının Alman Parlamentosu’nda kabul etmesi hakkında Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Ceyhan elinde Kılıçdaroğlu ile beraber sözde ermeni soykırım tasarısının Alman Parlemontusuna sunan Türk asıllı milletvekili Cem Özdemir ile fotoğrafının gösterek, bu fotoğrafı vatandaşın sağ duyurusuna bırakıyorum” dedi.  

Son Güncelleme: 06.06.2016 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38