banner28
banner23
banner36

CHP Körfez birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi

CHP Körfez İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolların tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde düğün salonu tamamen doldu. Konuklara yer bulmakta zorlanan yönetim, uzun bir aradan sonra günlerce konuşulacak etkinlik düzenledi

CHP Körfez birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi

CHP Körfez İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolların tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde düğün salonu tamamen doldu. Konuklara yer bulmakta zorlanan yönetim, uzun bir aradan sonra günlerce konuşulacak etkinlik düzenledi

30 Ocak 2022 Pazar 20:45
CHP Körfez birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi

CHP Körfez İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolların tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde düğün salonu tamamen doldu. Konuklara yer bulmakta zorlanan yönetim, uzun bir aradan sonra aylarca konuşulacak etkinliğe imza attı.

Kalabalık protokol ve davetli katılımının olduğu gece, Körfez Fatih Mahallesi Fatih Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Saat 19.00’da başlayan geceyi hazırlayan gençlik kolları, kadın kolları ve yönetim, İlçe Başkanı Bülent Yıldız ile birlikte çok iyi hazırlanarak gelen konukları karşıladılar. Konukları alkışlarla içeri alan ekip, her kesi yerine oturttuktan sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Geceye katılan isimler arasında Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İYİ Parti İlçe Başkan Vekili Tugay Polat ve ilçe yönetimi, Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, CHP ilçe başkanları, CHP eski belediye başkanları ve milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, STK başkan ve temsilcileri, CHP eski ilçe başkanları, mahalle muhtarları, kalabalık sayıda partili üyeler yer aldılar.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Bülent Yıldız, çok iyi çalışma ritmi yakaladıklarını belirterek, “Üyemizin olmadığı mahalle kalmadı. Eskiden köy olan mahallelerin tamamında da üyelerimiz mevcut. Yaptığımız saha çalışmaları sırasında halkın iktidara olan tepkileri ile karşılaşıyoruz. Yapılan zamlar ve döviz artışının vatandaşları çok zor durumda bıraktığını gördük. Ziyaret ettiğimiz bir esnaf 40 metrekarelik iş yerine 3 bin lira elektrik faturası geldiğini ve kapatacağını söyledi” dedi. Daha sonra konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, siyasete girmeden, geceyi düzenleyen teşkilata teşekkür etti ve gördüğü kalabalık katılımın mutluluk verdiğini söyledi.

“Öncelik genel seçim”

Kürsüye gelen İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, genel seçimlerden önce kimsenin yerel seçim hesabı yapmamasını isteyerek, “Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in daima destekçisi olmalıyız. Kimse yerel seçim hesabı yapmasın. Genel seçimlerde başarısız olunursa yerel seçimler hayal olur. Öncelikle genel seçimler için hazırlanmalıyız. Her zamankinden daha fazla birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız. Biz kocaman bir aileyiz ve birbirimizin açığını kapatmakla mükellefiz. Yoğun kar yağdığında bizim belediyelerimiz tıkır tıkır çalışırken her yerde iktidar engel çıkartmaya çalıştı” dedi.

“Cumhurbaşkanlığını alamazsak siyaseti bırakacağım”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuşmasında, CHP’nin Türkiye’nin her yerinde var olduğunu belirterek, “Bu seçimlerde Cumhurbaşkanlığını alamazsak siyaseti bırakacağım. İktidarız, tek eksiğimiz sandık. İşsizlik ve pahalılık var, ekonomik kriz var, onların tek derdi İmamoğlu kiminle yemek yemiş. Vatandaşlar meyveyi bile tek tek, peyniri 100 gram almaya başladı. Bize karşı yapılan saldırılar artacak. İl Başkanlarına, ilçe başkanlarına saldıracaklar, bizim için fezlekeler hazırlayacaklar. Körfez’de ev ev çalışıldığını gördüm. Her kes sandıklara sahip çıkmalı, genel seçimler çok önemli. İzmit’te yapılacak olan ve Genel Başkanımızın katılacağı açılışa herkesi bekliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38