Çiğit’in tespiti maksadı aşmıştır

İzmit Çevre Köyler Ar-Ge Platformu Kandıralılara “SEFİL yaşadılar” benzetmesi yapan İsmet çiğit’in yazısına dair kınayan açıklama yaptı.

Çiğit’in tespiti maksadı aşmıştır

İzmit Çevre Köyler Ar-Ge Platformu Kandıralılara “SEFİL yaşadılar” benzetmesi yapan İsmet çiğit’in yazısına dair kınayan açıklama yaptı.

17 Ocak 2021 Pazar 00:22
Çiğit’in tespiti maksadı aşmıştır

İsmet Çiğit eden Genç Kandırlılar Drneği ziyareti sonrası "Kandırayı Düşünen Kandıraları Gençler" adlı köşe yazısı yazarak Kandıralıların sefil yaşadığı benzetmeisini yapmıştı.Bu benzetmeye Kandıralılar tepki gösterdi. İzmit Çevre Köyler Ar-Ge Platformu da bu duruma kayıtsız kalmayarak “İsmet Çiğit'in kullandığı Kandıralılar kentin kenar mahallelerinde sefil bir hayat sürmeye razı oluyorlar ifadelerini kullanması maksadı aşan bir tespittir.”ifadelerini kullandı

İşte O Açıklama!

Kent Burjuvazısı İsmet Çiğit'i 16 Ocak tarihli köşe yazısındaki çirkin üslubundan dolayı kınıyoruz!

"Kandırayı Düşünen Kandıralı Gençler" başlıklı köşe yazısında gazeteci İsmet Çiğit'in kullandığı Kandıralılar kentin kenar mahallelerinde sefil bir hayat sürmeye razı oluyorlar ifadelerini kullanması maksadı aşan bir tespittir. Her doğru her zaman dile getirilmez düsturundan hareketle Kandıralıların, Kocaelinin yerlisi yurttaşlarımızın refah içinde yaşamadıklarını daha insan onuruna yaraşır ifadeler ile dile getirebilirdi.

İzmit Çevre Köyler Ar-Ge Platformu olarak bölge halkımızın yaşadığı sorunların temelinde yatan sebepleri tespit ederek çözüm yolları aramayı kendimize amaç edindik. Bu sebeple yaşam kalitesini arttıracak sosyo-kültürel girişimleri sürdürme gayretindeyiz. Halkımız kimsesiz değildir. Bizler elele vererek gecmişten bugüne taşınan bütün göz ardı edilen sorunları ve kentin yerli halkının hakkını sonuna kadar gözeteceğiz.

Senlik, benlik kaygısından sıyrılıp böylesi acı gerçeklerin yüzümüze tokat gibi vurulmasını önlemek için birarada olmalıyız. Kandıralıları hor görmekten, Kandıralıları üzerinden hamasi söylemler geliştirmekten vazgeçilmelidir.

Bu vesile ile bir kez daha gazeteci İsmet Çiğit'i yanlış anlamaya sebebiyet veren ifadeleri için özür dilemeye davet ediyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38