banner28

Çocuklar gönüllerince bir bayram yaşayacak

23 Nisan Uluslararası Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nın çalışmaları sürüyor

Çocuklar gönüllerince bir bayram yaşayacak

23 Nisan Uluslararası Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nın çalışmaları sürüyor

15 Nisan 2015 Çarşamba 09:41
Çocuklar gönüllerince bir bayram yaşayacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı nedeniyle okul yöneticileriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda bu yıl 44 ülkeden 1.100 çocuğun katılacağı şenlik ve eğlence fuarı hakkında okul yöneticilerine Antikkapı Restaurant’ta bilgi verildi.

AİLELER MİSAFİR EDECEK

44 ülkeden şenliğe gelecek dünya çocukları, ülkemizin, şehrimizin ve kültürümüzün tanıtılması, Kocaeli’ndeki çocuklarla kaynaşmaları, kalıcı dostluklar oluşturmaları amacıyla aileler tarafından misafir ediliyor. Daire başkanı Fidan, dünya çocuklarını evlerinde misafir edecek öğrencilerin okul müdürleri ve yöneticileriyle bir araya gelerek, şenlik ve eğlence fuarıyla ilgili bilgiler aktardı. Fidan, bu yıl şenliğinin ana temasının ‘’Spor ve Sağlıklı Yaşam’’ olarak belirlendiğini söyledi.

KARATE TURNUVASI VE VOLEYBOL FESTİVALİ YAPILACAK

Fidan, bu yıl 4.’sü düzenlenecek 23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Eğlence Fuarına Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıklarıyla Kocaeli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bakanlıklara bağlı federasyonlar gibi birçok paydaşın festivale destek verdiği belirtildi. Türkiye Voleybol Federasyonu ile yapılan görüşmeler neticesinde 10 Balkan ülkesinden 10-12 yaş grubundan 150 çocuk voleybolcuyla Balkan Çocuklar Voleybol Festivali gerçekleştirileceğini söyleyen Fidan, 8-13 yaş grubundan 1500 minik karatecinin katılımıyla Uluslararası Çocuk Karate Turnuvası yapılacağını dile getirdi.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE BİR BAYRAM YAŞAYACAK

Her branştan sporcu çocukların katılımıyla oluşan dev koronun sporcu andını okuyacağını ifade eden Fidan, bu yılda her yıl olduğu gibi birbirinden renkli atölye çalışmaları, sahne şovları ve spor ve sağlıklı yaşam aktiviteleriyle çocukların gönüllerince bir bayram yaşayacaklarının müjdesini verdi.

Son Güncelleme: 15.04.2015 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38