Cumhuriyet Koşusu için kayıtlar başladı

Başvurular, Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden yapılıyor

Cumhuriyet Koşusu için kayıtlar başladı

Başvurular, Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden yapılıyor

02 Ekim 2015 Cuma 14:17
  Cumhuriyet Koşusu için kayıtlar başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhuriyetin Bayramı kutlamaları çerçevesinde bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu” için kayıtlar alınmaya başlandı. Başvuru işlemleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr üzerinden veya İzmit merkezdeki Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) dâhilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından yapılıyor. Başvuru süresi 23 Ekim Cuma günü 17: 00’de sona erecek.

 

İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU SEÇENEĞİ

Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu’na katılmak isteyenler, Büyükşehir Belediyesi’ninwww.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden kayıt yaptırabilecek. Siteye ulaşan katılımcılar, sol köşede  “Kocaeli Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu Başvurusu” bölümüyle karşılaşacak. Bu bölümü tıklayan vatandaşlar, Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu ile ilgiyi detaylı bilgi ile başvuru formunun bulunduğu sayfaya yönlendirilecek. Ayrıca yine bu sayfada koşuya katılacakların listesi görülebilecek.

 

SEKASEM’DE BAŞVURU MASASI KURULDU

Başvurular bunun yanı sıra İzmit merkezdeki Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) dâhilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından da alınıyor. SEKASEM’e giden vatandaşlar buradan kayıt işlemlerini yapabilecek.

 

GÖĞÜS NUMARALARI 19 -25 EKİM’DE VERİLECEK

18 yaş üstü katılımcılar, kayıtlarını elektronik ortamda yaptıktan sonra

göğüs numarası alabilecek. 18 yaş altı katılımcılar ise, kayıt işlemlerinde görünen VeliMuvafakatnamesi’ni doldurup Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasına teslim ettikten sonra göğüs numaralarını teslim alabilecek. 3km, 10km ve Çocuk Maratonu koşularına ait göğüs numaraları; 19-25 Ekim tarihleri arasında, mesai saatleri dahilinde, İzmit merkezdeki SEKASEM dahilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından nüfus cüzdanı ibraz edilerek teslim alınacak.

 

ZAMANLAMA ÇİPİ

Öte yandan 10 km. koşusuna katılacak sporculara göğüs numaralarının yanında bir adet zamanlama çipi verilecek. Çipini almayan sporcunun derecesi ölçülemeyeceği için, bu       eksiklikten kaynaklanan herhangi bir hak talebi de olamayacak. Zamanlama çipi 10 km. koşusuna katılan sporculara verilecek.

 

KAYIT VE GÖĞÜS NUMARASI AYNI OLACAK

3 km halk koşusu ve Çocuk Maratonu’na katılacakların; kayıt numarası ile göğüs numarasının aynı olması gerekiyor. Ayrıca 10 km. koşusuna katılacak sporcunun; kayıt numarası, göğüs numarası ve çip numarası da örtüşecek.

 

92. YIL KUTLAMALARINA ANLAM KATACAK

92. yıl kutlamalarına anlam katacak olan Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu 25 Ekim Pazar günü Seka Park’ta gerçekleştirilecek. Çocuk Maratonu 1, Halk Koşusu 3 ve profesyonel sporcuların yer alacağı koşu ise 10 Km’lik parkurlarda gerçekleştirilecek. Koşu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu işbirliğinde düzenlenecek.

 

PARA ÖDÜLÜ VAR

Yarışmalarda ilk 10 dereceye giren koşucular, derecesine göre madalya ve nakdi ödülle desteklenecek. 10 Km koşusunda birinci gelene (bayan-erkek) 7 bin, 3 km Halk Koşusu’nda birinci olanlara ise (bayan-erkek) 1000 TL ödül verilecek. 10 km koşusu (bayan-erkek) 10.00; 3 km’lik halk koşusu (bayan – erkek) 11.30 ve 1 km’lik Çocuk Maratonu ise 12.00’de başlayacak.

 

 

YARIŞ PARKURLARI

Cumhuriyet Koşu’nun 3 km Halk, 10 km Koşu ve 1 Km Çocuk Maratonu kategorilerinin parkurları ise söyle:

3 km. halk koşusu;

Çıkış ve Varış    : Sekapark Oteli önünde hazırlanan noktada olacaktır.

Güzergah  : Sekapark alanı dahilinde, şeritlerle belirlenen parkurun takip  edilmesiyle (tur atılmasıyla) tamamlanır.

 

10 km. koşusu;

Çıkış ve Varış    : Sekapark Oteli önünde hazırlanan noktada olacaktır.

Güzergâh  : Büyükşehir Belediyesi önünden geçiş,

                     Gölcük eski yolunu takip,

                     Lastik-iş sendikası önünden sahil şeridine dönüş,

                     Sahil şeridi boyunca iskele yolunu takip ve

                     Sekapark yoluna geçerek bu yolun izlenmesiyle tamamlanır.

 

1 km Çocuk Maratonu

Çıkış ve Varış    : Sekapark Oteli önünde hazırlanan noktada olacaktır.

Sekapark Otel önünde start alacak olan güzergah Sekapark alanı dahilinde, şeritlerle belirlenen parkuru takip edecek ve yine Seka Park Otel önünde sona erecek.

 

DETAYLI BİLGİ

Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye, 444 11 41 no.lu çağrı merkezinden, 0536 422 68 50 nolu telefon ve 335 34 42 no.lu Cumhuriyet Koşusu danışma hattından ulaşılabiliyor.

 

Son Güncelleme: 04.10.2015 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38