banner28

D-100’de kaza:1 ölü 1 yaralı

Eşme’de meydana gelen trafik kazasında, yolda yapılan çalışmayı fark etmeyerek şaşıran araç kum yığınına girdi. Kazada 1 kişi öldü. 1 kişi yaralandı

D-100’de kaza:1 ölü 1 yaralı

Eşme’de meydana gelen trafik kazasında, yolda yapılan çalışmayı fark etmeyerek şaşıran araç kum yığınına girdi. Kazada 1 kişi öldü. 1 kişi yaralandı

25 Kasım 2015 Çarşamba 11:38
D-100’de kaza:1 ölü 1 yaralı
Edinilen bilgilere ve iddialara göre: Kartepe Eşme mevkii D-100Karayolu üzerinde gece saat 23:00 sıralarında meydana gelen kazada, izmit istikametine gitmekte olan 54 SH 028 plakalı otomobil sürücüsü Abdullah Erdoğan(49) feci şekilde yaşamını yitirirken araçta bulunan Rıdvan Akbay yaralandı.
 
KAZA NASIL OLDU?
Kartepe Uzuntarla Sultan Beyazıt Caddesi No.106 adresinde oturan ve 54 SH 028 plakalı aracı ile özel taksicilik yapan Abdullah Erdoğan (49) ile Rıdvan Akbay ve Soner Akbay Eşme akşam saatlerinde çıkışında bulunan bir restaurantta eğlenmeye gitti. Gece iş yerinin kapanması ile geri dönüş yapan Erdoğan ve arkadaşları D-100’den Uzuntarla’ya doğru yola çıktı. Eşme mezarlık mevkiinde yapımı devam eden menfez çalışma alanını fark edemeyen ve süratli olduğu ileri sürülen Erdoğan yolu kaçırdı ve kum yığınına çarptı. Çarpmanın etkisi ile emniyet kemeri de takmayan Erdoğan olay yerinde yaşamını yitirirken yanında bulunan Rıdvan Akbay ise yaralandı. Arkada oturan Soner Akbay ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaşamını yitiren Erdoğan olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Asri Mezarlık morguna kaldırılırken yaralanan Rıdvan Akbay ise Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 26.11.2015 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38