banner28
banner23
banner36

Dünya çocuklarından Vali Topaca’ya ziyaret

Büyükşehir’in konuğu olarak Kocaeli’ne gelen dünya çocukları, Vali Topaca’yı ziyaret etti

Dünya çocuklarından Vali Topaca’ya ziyaret

Büyükşehir’in konuğu olarak Kocaeli’ne gelen dünya çocukları, Vali Topaca’yı ziyaret etti

22 Nisan 2014 Salı 14:47
Dünya çocuklarından Vali Topaca’ya ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’na katılmak için ilimize gelen dünya çocukları Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret etti. 41 ülkeden gelen çocukları temsilen Vali Topaca’ya konuk olan çocuklar, beraberlerinde getirdikleri hediyeleri takdim etti. Vali Topaca, dünya çocuklarını Kocaeli’de misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında 41 ülkeden binin üzerinde çocuğu kentimizde ağırlıyor. Bir hafta boyunca şenlikteki etkinliklere katılacak ve ülkelerinin folklorunu sergileyecek olan dünya çocukları, program kapsamında Kocaeli Valisi Topaca’ya konuk oldu. Kocaeli Valiliği 100. Yıl Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda 41 ülkeyi temsilen her ülkeden çocuklar ve grup liderleri ziyarete katıldı.

 

BARIŞIN VE SEVGİNİN SEMBOLÜ

Dünya çocuklarını Kocaeli’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Vali Topaca, ‘’Kocaeli’ne gelen dünya çocuklarına hoş geldiniz diyorum. 23 Nisan dünya çocuklarının buluşma günüdür. 23 Nisan barışın, güzelliğin, sevgi ve saygının sembolüdür. Sadece kendi çocuklarımız değil, tüm dünya çocuklarını seviyoruz. Kültürümüzü, aile yapımızı, misafirperverliğimizi en güzel şekilde tanıtıyoruz. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin güzelliklerini ülkenize döndüğünüzde anlatmanızı arzu ediyoruz. Ülkenize döndüğünüzde barış dileklerimizi ve sevgi ve saygımızı iletin’’ dedi.

 

VALİ’YE HEDİYE TAMDİM ETTİLER

Vali Topaca’yı ziyaret eden ve 74 çocuğun aralarında bulunduğu 111 kişiden oluşan heyet, daha sonra ülke sırasına göre kendisine yanlarında getirdikleri hediyeleri takdim etti. Konuklarını samimi bir atmosferde misafir eden Vali Topaca da, tüm ziyaretçilerine hediye verdi. Ziyaretin sonunda dünya çocukları ile Vali Topaca, vilayet önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 22.04.2014 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38